Overige bedrijfsapplicaties

Bedrijfsapplicaties zijn tools en applicaties die een ondersteuning zijn bij de dagelijkse bedrijfsvoering. Bedrijfsapplicaties kunnen een aantal oplossingen inhouden. Bedrijfsapplicaties kunnen Business Intelligence oplossingen zijn maar ook ERP, CRM of financiële oplossingen.

Uitgelicht: 

Hybride cloud: overstap en beheer

 
Datafabric: onmisbaar in een hybrid cloud gratis downloaden

Hybride IT-infrastructuren zijn steeds meer de norm aan het worden binnen organisaties. Dit zorgt voor een aantal nieuwe uitdagingen voor de IT-organisaties. Deze zullen nu de rol van IT-servicebroker op zich moeten nemen. Download de whitepaper waarin dieper zal worden ingegaan op oplossingen voor deze nieuwe uitdagingen.

Lees verder Gratis downloaden
 

Veilige e-mails ontvangen en sturen in Office 365

Veilige e-mails ontvangen en sturen in Office 365

E-mails zijn gemakkelijke ingangen voor op de loer liggende hackers en cybercriminelen. Als u werkt met Office 365, is e-mailverkeer sowieso al beveiligd. Maar de cyberdreiging wordt steeds groter en er duiken continu nieuwe virussen en malware op. Hoe zorgt u dat deze buiten de deur blijven? Lees hoe Microsoft Advanced Threat Protection hier het antwoord op biedt.

Lees verderGratis downloaden

Office 365 maakt efficiënt werken mogelijk

Office 365 maakt efficiënt werken mogelijk

Office 365 raakt steeds meer ingeburgerd in het bedrijfsleven. Veel organisaties profiteren van voordelen als: kosten besparen, efficiënter samenwerken en altijd en overal toegang bieden. Profiteert u al van alle voordelen die Office 365 uw organisatie kan bieden? Dit e-book onthult 7 tips om slimmer te werken met Office 365. Hiermee vergroot u de efficiëntie en productiviteit.

Lees verderGratis downloaden

Office 365 implementatie: 10 valkuilen

Office 365 implementatie: 10  valkuilen

De migratie naar Office 365 houdt meer in dan alleen de aanschaf. Toch kan een goed voorbereide overstap naar Office 365 uw organisatie een enorme efficiëntieslag opleveren. Hoe zorgt u dat uw organisatie het juist aanpakt? Download deze whitepaper ’10 valkuilen bij de implementatie van Office 365 ’ en zet de eerste stap naar een soepele migratie.

Lees verderGratis downloaden

Cloud migratie: 4 mythes ontmaskerd

Cloud migratie: 4 mythes ontmaskerd

Bent u MKB’er en overweegt u -een deel van uw- organisatie te verhuizen naar de cloud? Op internet is veel tegenstrijdige informatie te vinden over cloud migratie. Wat is daar nu echt van waar? In dit whitepaper “9 mythes ontmaskerd over Office 365” worden ze ontkracht. Lees hier alvast een voorproefje.

Lees verderGratis downloaden

Wat is Office 365?

Wat is Office 365?

Office 365 kan een organisatie een hoop voordelen bieden. Een voordeel is bijvoorbeeld: sneller werken vanaf vrijwel elke werkplek. Office 365 is een pakket samengesteld uit de populairste productiviteits- en samenwerkingsprogramma’s van Microsoft. Wat zijn de mogelijkheden en voordelen van Office 365? Lees meer over dit onderwerp in de uitgebreide whitepaper.

Lees verderGratis downloaden