Het belang van een digitale cultuur

1 December 2017, 14.46afbeelding Het belang van een digitale cultuur

In de nabije toekomst zal elk succesvol bedrijf een digitale onderneming worden. Maar niet elk bedrijf dat de poging doet zal succesvol zijn. Volgens de Harvard Business Review is een ruime meerderheid van de CEO’s van vandaag van mening dat digitale disruptie hen op korte termijn zal treffen en bijna de helft verwacht dat hun bedrijfsmodel in 2020 niet langer relevant zal zijn. Toch hebben de meeste bedrijven geen concreet plan voor digitale transformatie. Zij hebben hun huidige digitale volwassenheid niet in kaart gebracht en hebben niet een scherp beeld van hoe hun digitale toekomst eruit ziet — laat staan die van hun industrie of hun concurrenten.

Lees verder

Zakelijke apparatuur voor je medewerkers: 5 handige tips

7 November 2017, 15.00afbeelding Zakelijke apparatuur voor je medewerkers: 5 handige tips

Hetzelfde device kiezen voor al je collega’s is niet verstandig. Welk device je kiest is sterk afhankelijk van het type werk dat je medewerkers uitoefenen. Voor mobiel werken hebben zij bijvoorbeeld andere eisen dan voor een vaste werkplek. Kortom, geschikte apparatuur voor je medewerkers kiezen is niet makkelijk, daarom helpen we je op weg met deze 5 praktische tips.

Lees verder

‘Klakkeloos’ updaten binnen een virtuele werkplek, niet doen!

19 October 2017, 09.41afbeelding ‘Klakkeloos’ updaten binnen een virtuele werkplek, niet doen!

Softwareleveranciers blijven tegenwoordig komen met een continue stroom aan softwarereleases (denk bijvoorbeeld aan Microsoft met Windows 10). Het gevolg: een constant veranderingsproces binnen organisaties. In theorie brengen alle updates nieuwe functionaliteiten en verbeteringen met zich mee, maar binnen de virtuele werkplek pakt de praktijk echter nog weleens anders uit...

Lees verder

De toekomst van Office 365 development

18 October 2017, 10.25afbeelding De toekomst van Office 365 development

In de eerdere blogreeks van ETTU over Microsoft Ignite 2017 is ETTU vooral ingegaan op de mogelijkheden van het Office 365 platform. Maar wat nu als de standaard opties niet helemaal passend zijn? In dat geval biedt Office 365 ook uitgebreide mogelijkheden om het platform te verrijken met maatwerk. In deze blog lees je meer over de maatwerk-opties binnen Office 365 en de aankondigingen die hierover zijn gedaan tijdens Microsoft Ignite 2017.

Lees verder