Big data analytics: Optimaliseer processen

11 August 2017, 13.29afbeelding Big data analytics: Optimaliseer processen

Internationale organisaties hebben globale productieketens. De integratie van complexe technologie in bijna elke professionele taak heeft het risico op fouten en fraude significant verhoogd. Al deze domeinen vallen onder de jurisdictie van de COO. Daardoor is het belang, de complexiteit en de impact van de rol van de COO groter dan ooit tevoren. Maar hoe kan hij gebruik maken van analytics om de processen in zijn organisatie op te blinken?

Lees verder

Think as a designer: UX Conference 2017

20 July 2017, 15.23afbeelding Think as a designer: UX Conference 2017

Namens het designers-team van ETTU en Debble reisden Jeroen Wehkamp en Eric van der Zwan onlangs naar Londen voor de UX Conference 2017 van Nielsen Norman Group. Nielsen Norman Group is het instituut voor UX-design en testing. Sinds 1998 is Nielsen Norman Group een leidende stem in het gebruikerservaringsveld: het uitvoeren van baanbrekend onderzoek, het evalueren van interfaces van alle vormen en maten en het begeleiden van kritieke ontwerpbeslissingen om de bottom line te verbeteren.

Lees verder

Het belang van automation bij succesvol on- en offboarden werknemers

14 July 2017, 13.37afbeelding Het belang van automation bij succesvol on- en offboarden werknemers

De tijd dat iemand 40 jaar trouwe dienst vervult bij zijn werkgever is voorbij. Tegenwoordig wisselen we met z’n allen met enige regelmaat van werkgever. Tot groot ongenoegen van de afdeling ICT, want indienst- en uitdiensttredingen (oftewel het on- en offboardproces) leveren vaak veel (handmatige) taken op met bijbehorende productiviteits- en beveiligingsrisico’s. Tijd dus om dit te automatiseren!

Lees verder

Hoe Office 365 succesvol geïmplementeerd wordt

27 June 2017, 14.15afbeelding Hoe Office 365 succesvol geïmplementeerd wordt

Office 365 biedt een enorm scala aan online-diensten die het samenwerken in teams en beheren van documenten gemakkelijker maakt dan ooit. Maar hoe bepaal je wanneer je welke tooling inzet? En hoe zorg je ervoor dat iedereen in je organisatie deze nieuwe functionaliteiten op de juiste manier gaat gebruiken? Lourens Siderius, Business Development Manager bij ETTU, hoort deze vragen continu en maakt gebruik van bewezen strategieën om deze het hoofd te bieden.

Lees verder

Digitale transformatie: 9 ontwikkelingen die je niet mag missen

26 June 2017, 13.52afbeelding Digitale transformatie: 9 ontwikkelingen die je niet mag missen

De ontwikkelingen vanuit Microsoft gaan razendsnel. Dagelijks worden er nieuwe functionaliteiten toegevoegd in onder andere Microsoft Azure, Office 365 of SharePoint. Maar wat zijn nu precies de laatste trends en ontwikkelingen? Lourens Siderius en Bart Scheffer van ETTU praten u in deze blog bij over de 9 ontwikkelingen die u niet mag missen op Microsoft gebied.

Lees verder