Managementbase blog

Hoe Office 365 succesvol geïmplementeerd wordt

27 June 2017, 14.15afbeelding Hoe Office 365 succesvol geïmplementeerd wordt

Office 365 biedt een enorm scala aan online-diensten die het samenwerken in teams en beheren van documenten gemakkelijker maakt dan ooit. Maar hoe bepaal je wanneer je welke tooling inzet? En hoe zorg je ervoor dat iedereen in je organisatie deze nieuwe functionaliteiten op de juiste manier gaat gebruiken? Lourens Siderius, Business Development Manager bij ETTU, hoort deze vragen continu en maakt gebruik van bewezen strategieën om deze het hoofd te bieden.

Hoe Office 365 succesvol geïmplementeerd wordt

Digitale transformatie: 9 ontwikkelingen die je niet mag missen

26 June 2017, 13.52afbeelding Digitale transformatie: 9 ontwikkelingen die je niet mag missen

De ontwikkelingen vanuit Microsoft gaan razendsnel. Dagelijks worden er nieuwe functionaliteiten toegevoegd in onder andere Microsoft Azure, Office 365 of SharePoint. Maar wat zijn nu precies de laatste trends en ontwikkelingen? Lourens Siderius en Bart Scheffer van ETTU praten u in deze blog bij over de 9 ontwikkelingen die u niet mag missen op Microsoft gebied.

Digitale transformatie: 9 ontwikkelingen die je niet mag missen

Beveiliging van uw mobiele omgeving, devices en bedrijfsdata

26 May 2017, 15.00afbeelding Beveiliging van uw mobiele omgeving, devices en bedrijfsdata

Smartphones en tablets vervangen meer en meer vaste telefoons, laptops en de PC. Steeds meer organisaties gaan namelijk mobiel werken. Dit betekent werken - onafhankelijk van tijd, plaats en apparaat (Anytime, Anywhere, Anyplace, Anything en Anyhow). Bedrijfsdata, -applicaties, -documenten en -informatie moeten overal eenvoudig en altijd toegankelijk en beschikbaar zijn. Dit betekent dat alle zakelijke gegevens ook worden meegenomen ‘in de binnenzak’ van de medewerker. Denk hierbij aan gegevens van patiënten, burgers en consumenten die bijvoorbeeld in emails staan. Of wachtwoorden van een zakelijke applicaties die bewaard worden in de notities. Hoe ga je om met de beveiliging van je mobiele omgeving?

Beveiliging van uw mobiele omgeving, devices en bedrijfsdata

De vier belangrijkste Mobility Trends

18 May 2017, 13.47afbeelding De vier belangrijkste Mobility Trends

Mobility heeft de laatste jaren een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Als technisch consultant heb ik die ontwikkelingen op de voet gevolgd en steeds vertaald naar praktische oplossingen. Om te zorgen dat ook uw organisatie veilig profiteert van mobiele toegang tot bedrijfsgegevens en systemen, zet ik graag de vier belangrijkste Mobility trends van dit moment voor u op een rij en bespreek wat u zelf kunt doen om de risico’s te verminderen.

De vier belangrijkste Mobility Trends