Algemene informatie over Het Nieuwe Werken

De rubriek HNW algemeen bevat alle contentitems over Het Nieuwe Werken (HNW). Het Nieuwe Werken staat voor alle overkoepelende benodigdheden om tijd- en plaatsafhankelijk te kunnen werken. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat je thuis werkt, in het buitenland, of op een andere locatie.

Uitgelicht: 

Hybride cloud: overstap en beheer

 
Datafabric: onmisbaar in een hybrid cloud gratis downloaden

Hybride IT-infrastructuren zijn steeds meer de norm aan het worden binnen organisaties. Dit zorgt voor een aantal nieuwe uitdagingen voor de IT-organisaties. Deze zullen nu de rol van IT-servicebroker op zich moeten nemen. Download de whitepaper waarin dieper zal worden ingegaan op oplossingen voor deze nieuwe uitdagingen.

Lees verder Gratis downloaden
 

Office 365 maakt efficiënt werken mogelijk

Office 365 maakt efficiënt werken mogelijk

Office 365 raakt steeds meer ingeburgerd in het bedrijfsleven. Veel organisaties profiteren van voordelen als: kosten besparen, efficiënter samenwerken en altijd en overal toegang bieden. Profiteert u al van alle voordelen die Office 365 uw organisatie kan bieden? Dit e-book onthult 7 tips om slimmer te werken met Office 365. Hiermee vergroot u de efficiëntie en productiviteit.

Lees verderGratis downloaden

SharePoint analytics haalt meer waarde uit uw bedrijfsgegevens

SharePoint analytics haalt meer waarde uit uw bedrijfsgegevens

Het gebruik van internet is de laatste jaren verschoven van nieuws delen en informatie zoeken, naar steeds meer online doen met handige applicaties en tools. Het aantal handige online applicaties en tools groeit en mensen doen steeds meer online. Die trend zet zich op de werkvloer ook voort. Veel organisaties werken met SharePoint 2016. De redenen waarom zij kiezen voor deze oplossing zijn onder andere de herkenbare User Interface en de volledige integratie met Microsoft Office Suite. Maar wist u ook dat SharePoint 2016 handige analytische tools biedt? Lees hier de 10 redenen om te kiezen voor SharePoint 2016.

Lees verderGratis downloaden

Adoptie van een digital workplace

Adoptie van een digital workplace

Veel communicatieplatformen starten enthousiast maar eindigen snel. Waarom falen zoveel digital workplaces? Wat is belangrijk bij de adoptie van een digital workplace? Wilt u weten hoe u kunt zorgen dat medewerkers aan de slag gaan met een digital workplace? Lees snel verder.

Lees verder Bekijk webcast

Social Business: Alle voordelen op een rijtje

Social Business: Alle voordelen op een rijtje

Social Business kan een speciaal aspect toevoegen aan elke organisatie. Toch zijn er veel bedrijven die niet het nut van Social Business zien. Door te investeren in de kracht van social, is het mogelijk dat een bedrijf meer voor elkaar krijgt dan een bedrijf die dit niet doen. Social business draait om effectief samenwerken aan de hand van samenwerkingstools. Meer weten over de voordelen van een Social Business? Lees er meer over in de whitepaper.

Lees verderGratis downloaden

Slim samenwerken: What’s in it for me?

Slim samenwerken: What’s in it for me?

Postduiven waren vroegen misschien hip, maar tegenwoordig zijn er zo veel nieuwe technologieën dat we kunnen samenwerken op een heel ander niveau. Natuurlijk zijn er organisaties die denken “What’s in it for me?” Deze whitepaper neemt de organisatie mee in het proces van slim samenwerken in de 21ste eeuw. Waarom slim samenwerken en hoe is het toe te passen in de organisatie? Lees er meer over in deze whitepaper.

Lees verderGratis downloaden

De investering van Yammer terugverdienen

De investering van Yammer terugverdienen

Yammer is een social bussiness tool dat expertise, vragen en kennis verzamelt op een kennisplatform. Het is een tool voor het verzamelen en delen van informatie tussen werknemers. Het louter invoeren van Yammer is meestal niet succesvol. Voor het succesvol invoeren van Yammer is een goede adoptiestrategie nodig. Lees in deze whitepaper meer over het succesvol invoeren van Yammer en daarmee het terugverdienen van de investering.

Lees verderGratis downloaden