Het Nieuwe Werken en Mobiliteit

Mobiliteit betekent letterlijk bewegelijkheid. De term Mobiliteit gaat over bereikbaarheid en flexibel werken. Als manager bent u altijd en overal bereikbaar voor de organisatie en de werknemers. Mobiliteit maakt thuiswerken een stuk efficiënter en effectiever.

Uitgelicht: 

Hybride cloud: overstap en beheer

 
Datafabric: onmisbaar in een hybrid cloud gratis downloaden

Hybride IT-infrastructuren zijn steeds meer de norm aan het worden binnen organisaties. Dit zorgt voor een aantal nieuwe uitdagingen voor de IT-organisaties. Deze zullen nu de rol van IT-servicebroker op zich moeten nemen. Download de whitepaper waarin dieper zal worden ingegaan op oplossingen voor deze nieuwe uitdagingen.

Lees verder Gratis downloaden
 

Office 365 maakt efficiënt werken mogelijk

Office 365 maakt efficiënt werken mogelijk

Office 365 raakt steeds meer ingeburgerd in het bedrijfsleven. Veel organisaties profiteren van voordelen als: kosten besparen, efficiënter samenwerken en altijd en overal toegang bieden. Profiteert u al van alle voordelen die Office 365 uw organisatie kan bieden? Dit e-book onthult 7 tips om slimmer te werken met Office 365. Hiermee vergroot u de efficiëntie en productiviteit.

Lees verderGratis downloaden

SharePoint analytics haalt meer waarde uit uw bedrijfsgegevens

SharePoint analytics haalt meer waarde uit uw bedrijfsgegevens

Het gebruik van internet is de laatste jaren verschoven van nieuws delen en informatie zoeken, naar steeds meer online doen met handige applicaties en tools. Het aantal handige online applicaties en tools groeit en mensen doen steeds meer online. Die trend zet zich op de werkvloer ook voort. Veel organisaties werken met SharePoint 2016. De redenen waarom zij kiezen voor deze oplossing zijn onder andere de herkenbare User Interface en de volledige integratie met Microsoft Office Suite. Maar wist u ook dat SharePoint 2016 handige analytische tools biedt? Lees hier de 10 redenen om te kiezen voor SharePoint 2016.

Lees verderGratis downloaden

Adoptie van een digital workplace

Adoptie van een digital workplace

Veel communicatieplatformen starten enthousiast maar eindigen snel. Waarom falen zoveel digital workplaces? Wat is belangrijk bij de adoptie van een digital workplace? Wilt u weten hoe u kunt zorgen dat medewerkers aan de slag gaan met een digital workplace? Lees snel verder.

Lees verder Bekijk webcast

Social informatiemodel onmisbaar

Social informatiemodel onmisbaar

Met de komst van digital informatie krijgen steeds meer organisaties de kans om processen efficiënter in te richten en daardoor de klanten sneller te bedienen. Deze whitepaper gaat dieper in op de mobiele devices trend welke bij bijna alle bedrijven momenteel actief is. Medewerkers willen overal en altijd toegang tot de bedrijfsinformatie, maar hoe bescherm je belangrijke informatie? Lees er meer over in deze whitepaper.

Lees verderGratis downloaden

BYOD: overkomt het je of heb je een beleid?

BYOD: overkomt het je of heb je een beleid?

Bring Your Own Device is inmiddels bij iedereen een bekende term. Steeds meer werknemers nemen eigen apparaten mee naar het werk. Dit is niet allemaal zonder risico’s. Een Bring Your Own Device beleid is erg belangrijk voor de informatiebeveiliging van de organisatie, maar ook de privacy van de medewerkers. Lees in de whitepaper meer over het opstellen van een BYOD-beleid aan de hand van het 7C stappenplan.

Lees verderGratis downloaden