8 aandachtspunten om bereikbaar te blijven op vakantie

8 mobiele aandachtspunten in het buitenland

8 mobiele aandachtspunten in het buitenland

Tijdens een reis naar het buitenland wil men vaak bereikbaar blijven. Voor zowel de familie als het werk gaat de smartphone mee en voor de ontspanning wordt de tablet ook ingepakt. De angst voor onbeheersbare mobiele kosten begint echter zodra de grens naar het buitenland gepasseerd wordt. De Wi-Fi op plaats van bestemming is helaas vaak van slechte kwaliteit of veel te duur.

8 aandachtspunten
Om onvoorspelbare hoge kosten voor mobiele communicatie in het buitenland te voorkomen zijn 8 aandachtspunten opgesteld. Hier onder zijn 4 van deze punten te vinden. De overige 4 punten komen in de whitepaper aan bod.

  • Doorschakelen naar Nederlands nummer
  • Koop lokale sim-kaart
  • EU land of toch niet?
  • Voordeelbundels buitenland toevoegen

De komst van het 4G netwerk heeft er voor gezorgd dat de mobiele communicatie een nog grotere rol in ons dagelijks leven is gaan spelen. Om de kosten onder controle te kunnen houden is het erg belangrijk dat onzorgvuldig gebruik in het buitenland voorkomen wordt. Download nu de whitepaper voor de 8 belangrijkste aandachtspunten. 

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom ICT Strategie bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

ICT Strategie :  Cloud migratie: 4 mythes ontmaskerd

Bent u MKB’er en overweegt u -een deel van uw- organisatie te verhuizen naar de cloud? Op internet is veel tegenstrijdige informatie te vinden over cloud migratie. Wat is daar nu echt van waar? In dit whitepaper “9 mythes ontmaskerd over Office 365” worden ze ontkracht. Lees hier alvast een voorproefje.

Lees verder

ICT Strategie :  Verschillende Predictive analytics oplossingen onderzocht door Forrester

Steeds meer organisaties maken gebruik van Predictive analytics. De reden hiervoor is dat predictive analytics steeds eenvoudiger worden in het gebruik en inzet. Vandaag de dag zijn een aantal aanbieders van predictive analytics oplossingen aanwezig die dit op verschillende manieren aan de man brengen. Deze aanbieders worden in het Forrester-onderzoek naast elkaar gezet om de verschillende oplossingen met elkaar te kunnen vergelijken.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.