Agent of Change

De verschillende technologische ontwikkelingen tot 2020

De verschillende technologische ontwikkelingen tot 2020

Dit verslag geeft een overzicht van de impact die technologische ontwikkelingen de komende tien jaar hebben op verschillende aspecten in het bedrijfsleven. Deze aspecten zijn:

  • organisatorisch structuren,
  • werkgelegenheid en werkplekken,
  • klantinteractie en
  • business modellen.

Als je aan een organisatie vraagt om een lijst van de “megatrends” die de zakelijke wereld van morgen vorm geeft op te noemen, zullen er waarschijnlijk drie trends bovenuit steken:

  • Een versnelde verschuiving in economische macht van West naar Oost
  • De instabiliteit van de financiële markt en de recessie
  • Technologisch proces

Het technologische proces is waarschijnlijk de trend die de meest directe invloed heeft op hoe bedrijven te werk gaan.

Het verslag
Download geheel vrijblijvend het verslag “Agent of Change”. Dit verslag is bedoeld om management teams in dit proces te helpen bij het overzien van de verschillende technologische veranderingen die kunnen optreden bij organisaties tussen nu en 2020.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom TrendsInnovatie bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Trends :  Dit zijn de CRM- en marketing trends anno 2018

Het aantal manieren om CRM wel of niet succesvol aan te pakken is gelijk aan het aantal organisaties dat CRM inzet. De afgelopen maanden hebben experts zich gebogen over de meest praktisch toepasbare trends in het CRM- en marketing domein anno nu. 9 van deze trends kunt u lezen in deze whitepaper.

Lees verder

Trends :  Van traditionele organisatie naar allrounder

Het traditionele bedrijf staat op losse schroeven. De grenzen tussen makers, distributeurs en winkeliers vervagen, nu organisaties meer andere diensten en producten aanbieden. Dat zet de branche op z’n kop, evenals de bedrijfsprocessen. Bent u klaar voor ondernemen 2.0? Dan is het hoog tijd om te kijken of uw oude systemen nog passen bij de nieuwe manier van zaken doen.

Lees verder

Innovatie :  Hoe Azure u helpt de digitale transformatie te realiseren

Er zijn al veel markten in een mum van tijd op z’n kop gezet door disruptieve spelers. Om in de toekomst bestaansrecht te hebben, kunnen organisaties niet meer alleen focussen op het leveren van een goede dienst of product. Bedrijven moeten informatie-gedreven worden en zijn gedwongen digitaal te transformeren. Lees hoe Microsoft Azure u helpt deze weg in te slaan.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.