BI Scorecard Strategic and Product Summary

Mobile Business Intelligence: De mogelijkheden

Mobile Business Intelligence: De mogelijkheden

Business Intelligence is niet langer meer alleen een inspanning van de afdeling, maar moet continu blijven groeien tot een bedrijfskritische oplossing wat nu essentieel belang is voor organisaties in alle branches en van alle formaten. Business Intelligence platform leveranciers zijn blijven groeien en verbeteren binnen de capaciteiten.

Mobiele Business Intelligence
Met Mobiele Business Intelligence kunnen gebruikers toegang krijgen tot BI content van smartphones en tablets. Dit is ideaal voor verkopers, veldwerkers en managers op zakenreis. Mobiele Business Intelligence bestaat al jaren, maar meest recent leveren leveranciers een bredere ondersteuning aan onder meer iPhone en Android telefoons. Ook leveren ze een grotere interactiviteit voor:

  • het sorteren,
  • filteren,
  • het wijzigen van het display type en
  • het refreshen van een rapport.

Download de whitepaper
Download geheel vrijblijvend de whitepaper over Business Intelligence waarin dieper wordt ingegaan op de diverse mogelijkheden van BI. De strategische- en productmogelijkheden.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom BI ToolsMobile BI bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

BI Tools :  10 BI-trends voor het nieuwe jaar

De BI-ontwikkelingen volgen elkaar in een razend snel tempo op. Om geen belangrijke trends te missen is Tableau Software een onderzoek gestart naar de meest besproken BI-trends voor 2018. Wilt u met uw organisatie ook groeien op het gebied van BI? Lees deze 10 trends en u bent weer volledig up-to-date.

Lees verder

BI Tools :  BI-trends: een overzicht van 2017

De wereld verandert razendsnel door technologie en business trends. Dit komt door alle belangrijke ontwikkelingen op het gebied van de personal computer, client/server computing en de evolutie van het internet. Dit heeft ook grote invloed op de manier waarop we omgaan met BI. In deze whitepaper staan we stil bij de belangrijkste BI-trends van 2017. Lees snel verder!

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.