Duurzaam Documentbeheer

Het belang van groen ondernemen voor duurzaam documentbeheer

Het belang van groen ondernemen voor duurzaam documentbeheer

Er zijn in heel Europa veel verschillen te merken op het gebied van documentbeheer en duurzaamheidstargets. De belangrijkste bevindingen zijn:

  • Gedecentraliseerde benadering tot documentbeheer resulteert in gemiste mogelijkheden.
  • Meer accuratesse nodig bij het meten van vooruitgang door duurzaamheidstargets
  • Organisatorisch gedrag ten opzichte van documentduurzaamheid varieert door heel Europa.

Documentbeheer is de wijze waarop een organisatie zakelijke documenten beheert. Dit is het effectief beheer van de kosten, technologie, duurzaamheid en veiligheid van documenten in de totale bedrijfsvoering.

In deze whitepaper wordt onderzocht hoe Europese bedrijfsleiders duurzaamheid beheren binnen de specifieke context van documentbeheer en hoe het past in de huidige economische en technologische agenda.

Download de whitepaper
Download geheel vrijblijvend de whitepaper over duurzaam documentbeheer waarin meer over de bovenstaande bevindingen te lezen is. Daarnaast gaat de whitepaper dieper in op de begrippen duurzaamheid en documentbeheer.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.