Gearing for growth

Productiviteit cruciaal voor de lange termijn

Productiviteit cruciaal voor de lange termijn

Zowel in goede als in slechte tijden focussen bedrijven op het verhogen van de productiviteit. Vooral in deze economische tijden vinden bedrijven het belangrijk om hier aandacht op de vestigen. De focus van dit rapport ligt bij het onderzoeken van de aanpak van bedrijven met betrekking tot het verbeteren van de productiviteit. De uitdagende economie is een punt waar met name naar gekeken wordt.

Een aantal belangrijke uitkomsten uit het onderzoek zijn:

  • Bedrijven zijn over het algemeen optimistisch dat ze de productiviteit verder kunnen verhogen.
  • Het beheer van menselijk kapitaal wordt gezien als verreweg het belangrijkste middel om de productiviteit te verbeteren.
  • Training wordt gezien als een van de belangrijkste instrumenten voor het verbeteren van de productiviteit.

Download
Download het volledige onderzoeksrapport over het verhogen van de productiviteit geheel vrijblijvend. Het rapport gaat door middel van twee casestudy’s dieper in op het begrip productiviteit. Daarnaast komt de ‘Corporate Strategy’ aan bod, tevens is in de bijlage de uitkomst van het onderzoek te lezen.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.