Hoe werkt Business Intelligence voor uw bedrijf?

Een moderne benadering van Business Intelligence

Een moderne benadering van Business Intelligence

De verwachtingen van Business Intelligence worden steeds groter. Oude modellen dwingen bedrijven nog steeds om te voldoen aan bepaalde verwachtingen. Terwijl nieuwe modellen de BI kneed naar de manier van denken, werken en handelen. Hoe werkt Business Intelligence voor uw organisatie?

Alle data benutten is lastig

Uit onderzoek komt naar voren dat organisaties die gebruik maken van data, een aanzienlijke voorsprong hebben op hun collega’s. Ondanks deze bewijzen lukt het met de traditionele Business Intelligence aanpak niet om alle data bovenwater te krijgen. BI-software in het bijzonder is vaak ingewikkeld, inflexibel en traag.

Hoe werkt Business Intelligence?

Deze whitepaper gaat in op 7 belangrijke invloeden bij een moderne benadering van Business intelligence. Deze tools maken het mogelijk om analytics snel te zien, begrijpen en delen. Of u data nu verwerkt in spreadsheet, warehouses of over verschillende datasets, neem deze 7 tools mee in uw Business Intelligence aanpak:

  1. Snelheid
  2. Visuele data ontdekking
  3. Verbinding leggen met alle data
  4. Real-time samenwerken
  5. Uitvoerig bestuur
  6. Schaalbaarheid
  7. Mobiliteit

Download de volledige whitepaper en ga vandaag nog aan de slag met deze 7 factoren!

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Business IntelligenceBI TrendsBI ToolsBusiness Analytics bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Business Intelligence :  Hoe bedrijven sneller waarde uit BI en Analytics halen

Data speelt een steeds grotere rol bij strategische en operationele besluitvorming en bedrijven moeten dus sneller waarde uit hun gegevens kunnen halen. Vertraging in de ontwikkeling en implementatie van Business intelligence (BI) en data-analyse kan niet meer. In een best practices rapport heeft TDWI onderzocht welke technologieën en strategieën organisaties inzetten om hun ‘time to value’ te verkorten.

Lees verder

Business Intelligence :  Een nieuwe rol voor IT in de moderne BI wereld

Haalt u alles uit Business Intelligence (BI). Omdat het beantwoorden van vragen vaak te lang duurde, werd BI veelal niet geheel omarmd door zakelijke gebruikers en had het weinig impact op bedrijven. Met de mogelijkheden van selfservice is de rol van IT op het gebied van Business Intelligence compleet veranderd. Hoe? Dat leest u in deze whitepaper.

Lees verder

Partner

Tableau Software

Tableau wil het mensen makkelijk maken data snel om te zetten in slimme zakelijke analytics. Welke data? Alle data, ongeacht formaat, indeling en onderwerp.

Profiel Tableau Software ›
 
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.