Hybride cloud biedt sneller contact met de klant

Hybrid cloud: Start moving from concept to reality

Hybrid cloud: Start moving from concept to reality

Uit onderzoek blijkt dat 65 procent van de organisaties vóór 2016 al is begonnen te werken in de hybride cloud. Dat is niet voor niets, want het levert de flexibiliteit, kostenefficiëntie en performance waarnaar moderne bedrijven op zoek zijn.

Veiligheid

Deze ontwikkeling brengt ook IT-uitdagingen met zich mee. Data moet veilig beheerd worden. Tegelijkertijd willen klanten dit ook zelf doen. Natuurlijk ook op een eigen device naar hun keuze. Helaas is dit niet altijd mogelijk doordat sommige applicaties niet ontworpen zijn om met elkaar samen te werken.

Samenwerkende hybride cloud-oplossingen 

Alles onder één dak beheren: dat is de ideale IT-omgeving voor hybride cloud. Data kan hierdoor de kant opstromen waar de nood het hoogst is. Helaas zijn de performance-eigenschappen van de platformen vaak verschillend.

Maximaal profijt

CIO’s krijgen vaak de opdracht om maximaal te profiteren van de cloud. Om deze opdracht uit te voeren moeten CIO’s het doen met applicaties en data die worden ingezet in een groeiend aantal verschillende cloud-diensten die niet met elkaar kunnen samenwerken. Een hybride cloud zou hier een goede oplossing voor zijn.

Snellere interactie met de klant

Een multinational heeft een nieuw platform ontwikkeld om te profiteren van Internet of Things (IoT). Deze organisatie verstrekt zijn klanten connectiviteit, monitoring, beheer en big data analytics. Dit stelt klanten in staat om nieuwe diensten te ontwerpen zoals bijvoorbeeld een ‘pay-as-you-drive’ autoverzekering of op afstand te bewaken motorprestaties op basis van real-time data streams.

De mogelijkheden voor uw organisatie

Lees geheel vrijblijvend de whitepaper ‘Hybrid cloud: Start moving from concept to reality’. Hierin wordt meeruitgelegd over hybrid cloud en welke voordelen het organisaties kan bieden.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Cloud Computing bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Cloud Computing :  Wat is de cloud nou precies?

De cloud garandeert een flexibele, goedkopere en toekomstgerichte toekomst voor alle bedrijven. Leuk en aardig, maar wat is de cloud precies? Dat leest u in dit grote e-book. Het behandelt de werking, de strategische voordelen en hoe u stap voor stap migreert. Daarbij worden de technische details allerminst geschuwd.

Lees verder

Cloud Computing :  De rol van de cloud bij groei en innovatie van organisaties

Dankzij de digitale transformatie veranderen hele industrieën. Om relevant te blijven in de toekomst, moeten organisaties innovatief zijn. De cloud kan een grote rol spelen bij het vermogen van organisaties om te innoveren en te groeien. Dit onderzoeksrapport gaat dieper in op deze relatie en bevat uitkomsten van meer dan 600 Europese CEO’s, CFO’s, CIO’s en IT-directeuren van verschillende industrieën.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.