Ignite your creative ideas with fast and engaging Data Discovery

Data snel en helder verwerken met Lumira Software

Data snel en helder verwerken met Lumira Software

Wat als je direct data kan verkrijgen uit de organisatie en andere persoonlijke bronnen en dit op een begrijpelijke en herhaalbare manier kunt samenbrengen zonder de hulp van de IT? Met ‘point and click’ data manipuleren en organiseren zoals u dat wilt zonder enige code te gebruiken . Dit en meer is mogelijk met SAP Lumira Software.

Verminder de voorbereidingstijd met ‘point-and-click’ data manipulatie
Bedrijfsanalisten bereiden de data altijd eerst voor voordat er begonnen kan worden aan de analyse. Misschien moet er een kolom weg die niet nodig is, of moet er een nieuwe kolom bij met nieuwe formules. Door gebruik te maken van innovatieve software kan een bedrijfsanalist data voorbereiden op:

  • Data verrijken met geografische en tijd hiërarchieën.
  • Automatisch genereren van nuttige maatregelen op basis van bestaande gegevens.
  • Formatteren en het schoonmaken van bestaande gegevens.
  • Toevoegen van geavanceerde formules zonder gebruik van code.

 

 

Snel creëren van visualisaties
Nat het voorbereiden van de data is de volgende stap visualisaties die de data ondersteunen.

  • Patronen en relaties ontdekken met verschillende soorten grafieken.
  • Identificeren van trends met lijngrafieken.
  • Percentages laten zien door middel van een taartdiagram.

Verminder de afhankelijkheid van IT
Een van de grootste barrières bij de ontwikkeling van bedrijven is het wachten op IT. Lever inzicht met behulp van Self-Service zodat mensen niet langer op de IT hoeven te wachten elke keer als er een nieuwe vraag opdoet.

Download de whitepaper
Meer te weten komen over het verwerken van data met SAP Lumira Software? Leer meer over de oplossing, de voordelen en andere in’s en out’s in de volledige whitepaper. Download nu geheel vrijblijvend de whitepaper ‘Ignite your creative ideas with fast and engaging Data Discovery’

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Business IntelligenceBI ToolsBusiness Analytics bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Business Intelligence :  Hoe bedrijven sneller waarde uit BI en Analytics halen

Data speelt een steeds grotere rol bij strategische en operationele besluitvorming en bedrijven moeten dus sneller waarde uit hun gegevens kunnen halen. Vertraging in de ontwikkeling en implementatie van Business intelligence (BI) en data-analyse kan niet meer. In een best practices rapport heeft TDWI onderzocht welke technologieën en strategieën organisaties inzetten om hun ‘time to value’ te verkorten.

Lees verder

Business Intelligence :  Een nieuwe rol voor IT in de moderne BI wereld

Haalt u alles uit Business Intelligence (BI). Omdat het beantwoorden van vragen vaak te lang duurde, werd BI veelal niet geheel omarmd door zakelijke gebruikers en had het weinig impact op bedrijven. Met de mogelijkheden van selfservice is de rol van IT op het gebied van Business Intelligence compleet veranderd. Hoe? Dat leest u in deze whitepaper.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.