Informatie beveiligen met deze tips

De 5 verbeterpunten van uw security

De 5 verbeterpunten van uw security

Organisaties proberen op allerlei manieren waardevolle informatie te beschermen. En de hoeveelheid informatie wordt met de dag groter. Er worden niet alleen steeds meer gegevens van klanten verzameld, maar ook van de eigen producten of diensten. En dus wordt informatie beveiligen een steeds hogere prioriteit voor organisaties. Cybercriminelen zijn uit op persoonsgegevens, inclusief betaalgegevens zoals creditcardgegevens, en bedrijfsgeheimen, want het is geld waard. Het is dan ook niet zo gek dat organisaties steeds vaker doelwit zijn van criminele organisaties omwille van de informatie.

Hoe staat uw organisatie ervoor als het gaat om informatie beveiligen? 

De beveiliging van organisaties en hun informatie laat nogal eens wat te wensen over. Vaak wordt er gebruik gemaakt van verschillende securitytools, die niet altijd even goed met elkaar samenwerken. Daarnaast wordt het voor IT steeds lastiger om controle te houden. Dit komt met name door de komst van BYOD en CYOD. Medewerkers nemen niet alleen hun eigen device mee, maar installeren ook hun ‘eigen’ tools, zonder dat IT daar weet van heeft.

5 punten waarop uw security kan verbeteren

De security van organisaties kan én moet beter. In deze whitepaper worden vijf belangrijke verbeterpunten genoemd waarmee de security gemakkelijk en concreet verbeterd kan worden. Voor elk van de verbeterpunten worden verschillende tips gegeven. De vijf verbeterpunten voor een nog veiligere organisatie zijn:

  1. Wachtwoorden;
  2. Devices;

Bent u benieuwd naar de overige 3 verbeterpunten om informatie te beveiligen? In de whitepaper De 5 verbeterpunten van uw security worden alle 5 de tips uitgebreid behandeld en leest u meer over het belang van het verbeteren van uw security.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Informatiebeveiliging bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Informatiebeveiliging :  Office 365: Zo gebruikt u het optimaal

Veel organisaties werken met Office 365. Alleen door gebrek aan kennis laten veel werknemers de diverse kansen die het met zich mee brengt liggen. Hierdoor gaat de gedane investering verloren. Door de veelvoorkomende valkuilen te ontwijken, kunt u de adoptie verhogen. Lees hier de 5 valkuilen en ga direct aan de slag.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.