Informatiebescherming in Office 365

Customer controls for information protection in Office 365

Customer controls for information protection in Office 365

Veel organisaties delen tegenwoordig grote hoeveelheden aan data, waardoor het beschermen en controleren van deze data nog belangrijker is geworden. Het kiezen van de juiste applicaties kan inzicht geven in de data, of de mogelijkheid om in te grijpen als het fout gaat en brengt meteen immense voordelen met zich mee. Office 365 is een van deze tools die dit kan bieden. Naast de verschillende functies, zijn er klantcontroles die het mogelijk maken om de beveiliging en compliance te bieden die nodig is. Office 365 machtigt de compliance officers en eindgebruikers hieraan te werken, zonder de productiviteit te belemmeren. 

De opgeslagen data in Office 365 heeft de volledige bescherming door middel van ingebouwde tools, wat het ook mogelijk maakt om de data ter plekken te beheren. Het is niet meer noodzakelijk om een variëteit aan tools te archiveren, te zoeken of het verlies van gevoelige informatie tegen gaan.

Waar gaat deze whitepaper over?
Lees in de volledige whitepaper over Office 365 meer over:

  • Information protection design strategy
  • Security & data protection
  • Compliance

Download geheel vrijblijvend de volledige whitepaper over klantcontrole voor informatiebescherming in Office 365.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Office 365 bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Office 365 :  Webcast: Digitaal een contract ondertekenen in Office 365

Vaak besparen we tijd en moeite als we dingen digitaal regelen in plaats van op de ouderwetse manier. Steeds meer organisaties zijn dan ook bezig te digitaliseren. Toch wordt de laatste stap niet altijd gezet. Het ondertekenen van contracten gebeurt met pen en papier. Ontdek in dit webinar hoe u een efficiencyslag kunt maken door dit digitaal te gaan doen.

Lees verder

Office 365 :  Gevaarlijke bijlagen in Office 365 onderscheppen

E-mail beveiliging kan en moet een stap beter. In dit onderzoek van Mimecast werden meer dan 36 miljoen ontvangen e-mails onderzocht bij meer dan 40.000 Office 365 gebruikers. Uit dit uitgebreide onderzoek bleek dat in 0,02% van de e-mails toch nog verdachte bijlagen werden afgeleverd, met onder meer malware. Wat is het gevaar concreet en hoe kunt u dat gevaar voor zijn?

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.