IT organizations embrace bring your own devices

Trends en invloed van BYO en consumerization of IT

Trends en invloed van BYO en consumerization of IT

Nu mobiele apparaten steeds krachtiger en gemakkelijker in gebruik worden, is de consumerization van IT niet meer te stoppen. Met een leidende rol voor smartphones, tablets en laptops, worden mobiliteit en nieuwe manieren van werken gerealiseerd. Veel organisaties adopteren het Bring-Your-Own-Device principe om de productiviteit te vergroten. Dit rapport geeft een overzicht van de trends en de invloed van consumerization op grote organisaties.

Het rapport laat zien hoe IT-organisaties tegemoet komen aan de vraag vanuit gebruikers om meer flexibiliteit, door middel van Bring Your Own initiatieven. Bij het ontwikkelen en implementeren van een IT-strategie is het belangrijk om de behoeften van alle stakeholders in ogenschouw te nemen. Juist gezien BYO en desktop virtualisatie potentieel veel voordelen kent voor al deze stakeholders.

Download dit rapport en lees meer over de trends en invloed van consumerization van IT en bring-your-own op de organisatie.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.