MicroStrategy gives business users visual insight

Data discovery tool voor snelle analyse en snellere inzetbaarheid

Data discovery tool voor snelle analyse en snellere inzetbaarheid

Business users hebben steeds meer controle genomen over de beslissing van BI-platforms. Ze willen gemakkelijk te gebruiken tools, een snellere inzetbaarheid en de mogelijkheid om analyses te maken en uit te voeren, zonder de hulp van IT. Hierdoor hebben data discovery tools een enorme vlucht genomen, aangezien zij aan deze eisen voldoen.

Volgens Gartner biedt MicroStrategy normaal gesproken een traditioneel IT-georiënteerd, report-centric BI-platform zonder business user interactiemogelijkheden. Visual Insight is volgens deze evaluatie van Gartner een goede stap in de richting van het tegemoet komen aan de eisen van business users.

Download de whitepaper
Download deze whitepaper en lees meer over het oordeel van Gartner over data discovery tool Visual Insight.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Business IntelligenceBI Tools bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Business Intelligence :  Hoe bedrijven sneller waarde uit BI en Analytics halen

Data speelt een steeds grotere rol bij strategische en operationele besluitvorming en bedrijven moeten dus sneller waarde uit hun gegevens kunnen halen. Vertraging in de ontwikkeling en implementatie van Business intelligence (BI) en data-analyse kan niet meer. In een best practices rapport heeft TDWI onderzocht welke technologieën en strategieën organisaties inzetten om hun ‘time to value’ te verkorten.

Lees verder

Business Intelligence :  Een nieuwe rol voor IT in de moderne BI wereld

Haalt u alles uit Business Intelligence (BI). Omdat het beantwoorden van vragen vaak te lang duurde, werd BI veelal niet geheel omarmd door zakelijke gebruikers en had het weinig impact op bedrijven. Met de mogelijkheden van selfservice is de rol van IT op het gebied van Business Intelligence compleet veranderd. Hoe? Dat leest u in deze whitepaper.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.