Mobile Business Intelligence: When Mobility Matters

Mobile BI: De juiste informatie, bij de juiste persoon

Mobile BI: De juiste informatie, bij de juiste persoon

In wat voor branche je ook werkzaam bent, je zit altijd in de informatie branche. Business Intelligence (BI) is een oplossing om de juiste informatie bij de juiste persoon te krijgen, binnen de juiste tijd. Niet alleen op de computer, maar ook op mobiele apparaten. Mobile Business Intelligence, de toekomst naar real-time informatie.

Deze whitepaper gaat onder andere in op een praktijkvoorbeeld van het kledingmerk GUESS?. Hoe GUESS? BI heeft ingezet in de organisatie en wat de resultaten zijn van deze implementatie. Hieronder een aantal succesfactoren van GUESS?

  1. Het verkrijgen van de correcte data
  2. Het gebruik van een grafische ontwerper
  3. Niet de gebruiker overladen met informatie

Zoals ook in de praktijkcases in de whitepaper naar voren komt, kom je een heel eind met kleine beetjes in Mobile BI.  Enkele tips voor Mobile Business Intelligence zijn:

  1. Prioriteer de voorwaarden
  2. Focus op de hoogste prioriteiten
  3. Omring deze prioriteiten met andere informatie

Download vrijblijvend de whitepaper over Mobile Business Intelligence wat dieper in gaat op Business Intelligence in organisaties. De whitepaper wordt ondersteund door een aantal praktijkcases.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Business IntelligenceMobile BI bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Business Intelligence :  Hoe bedrijven sneller waarde uit BI en Analytics halen

Data speelt een steeds grotere rol bij strategische en operationele besluitvorming en bedrijven moeten dus sneller waarde uit hun gegevens kunnen halen. Vertraging in de ontwikkeling en implementatie van Business intelligence (BI) en data-analyse kan niet meer. In een best practices rapport heeft TDWI onderzocht welke technologieën en strategieën organisaties inzetten om hun ‘time to value’ te verkorten.

Lees verder

Business Intelligence :  Een nieuwe rol voor IT in de moderne BI wereld

Haalt u alles uit Business Intelligence (BI). Omdat het beantwoorden van vragen vaak te lang duurde, werd BI veelal niet geheel omarmd door zakelijke gebruikers en had het weinig impact op bedrijven. Met de mogelijkheden van selfservice is de rol van IT op het gebied van Business Intelligence compleet veranderd. Hoe? Dat leest u in deze whitepaper.

Lees verder

Mobile BI :  BI-trends: een overzicht van 2017

De wereld verandert razendsnel door technologie en business trends. Dit komt door alle belangrijke ontwikkelingen op het gebied van de personal computer, client/server computing en de evolutie van het internet. Dit heeft ook grote invloed op de manier waarop we omgaan met BI. In deze whitepaper staan we stil bij de belangrijkste BI-trends van 2017. Lees snel verder!

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.