Mobile Business Intelligence

Wat voor impact heeft Mobile Business Intelligence op organisaties?

Wat voor impact heeft Mobile Business Intelligence op organisaties?

Wat voor impact heeft Mobile BI? Tegenwoordig volgt informatie ons letterlijk, waar we ook staan en wanneer we het tot onze beschikking willen hebben?

Mobile Business Intelligence verandert veel. De manier waarop we werken, het vermogen om nog sneller actie te kunnen ondernemen en om af te stemmen op een gezamenlijk doel. Het doel van dit onderzoek is, om organisaties op weg helpen en de kans op succes in Mobile Business Intelligence vergroten.

De enquête is gehouden onder een brede selectie organisaties vanuit de hele wereld. Achtentwintig vragen gericht op huidige implementaties, percepties en de toekomstige plannen van Mobile BI.

Een aantal conclusies op een rijtje:

  • Business Intelligence is gerangschikt in de top 3 voor mobile applicaties, na email en persoonlijk informatie management.
  • 68% van de respondenten zien Mobile BI nu als of ‘kritisch’ of ‘heel belangrijk’ voor de organisatie, ten opzichte van 52% in 2010
  • Een meerderheid van de respondenten (75%) gaf aan dat tussen de 21% en 81% of meer van de gebruikers Business Intelligence exclusief gebruikt voor mobiele apparaten.
  • We zien een drastische verandering sinds de eerste studie in 2010 in de werkelijke inzet en de plannen voor Mobile BI platformen.

Download geheel vrijblijvend de whitepaper over Mobile Business Intelligence. Hierin worden de vragen van de enquête behandeld. Daarnaast wordt verder ingegaan op de bovenstaande conclusies uit de enquête.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Business IntelligenceMobile BI bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Business Intelligence :  Hoe bedrijven sneller waarde uit BI en Analytics halen

Data speelt een steeds grotere rol bij strategische en operationele besluitvorming en bedrijven moeten dus sneller waarde uit hun gegevens kunnen halen. Vertraging in de ontwikkeling en implementatie van Business intelligence (BI) en data-analyse kan niet meer. In een best practices rapport heeft TDWI onderzocht welke technologieën en strategieën organisaties inzetten om hun ‘time to value’ te verkorten.

Lees verder

Business Intelligence :  Een nieuwe rol voor IT in de moderne BI wereld

Haalt u alles uit Business Intelligence (BI). Omdat het beantwoorden van vragen vaak te lang duurde, werd BI veelal niet geheel omarmd door zakelijke gebruikers en had het weinig impact op bedrijven. Met de mogelijkheden van selfservice is de rol van IT op het gebied van Business Intelligence compleet veranderd. Hoe? Dat leest u in deze whitepaper.

Lees verder

Mobile BI :  BI-trends: een overzicht van 2017

De wereld verandert razendsnel door technologie en business trends. Dit komt door alle belangrijke ontwikkelingen op het gebied van de personal computer, client/server computing en de evolutie van het internet. Dit heeft ook grote invloed op de manier waarop we omgaan met BI. In deze whitepaper staan we stil bij de belangrijkste BI-trends van 2017. Lees snel verder!

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.