Mobile Computing en Mobile BI Market Study

Met Mobile Business Intelligence onderzoek voor de toekomst

Met Mobile Business Intelligence onderzoek voor de toekomst

Mobile Business Intelligence is voor veel bedrijven nog een nieuw begrip. In het onderzoek uit 2001 kwam het al naar voren, maar veel bedrijven waren er toen nog niet klaar voor. Dit onderzoek gaat dieper in op Mobile Business Intelligence en Mobile Computing in de bredere zin. Hierin komen ook mobiele platformen, device management en trends in app aankopen naar voren. Dit onderzoek kan bedrijven helpen om Mobile Business Intelligence breder in te zetten in een grotere markt.

Het onderzoek gaat onder andere in op de onderstaande onderwerpen:

  • Zijn organisaties in cultureel opzicht klaar voor Mobile Business Intelligence?
  • Welke Business Intelligence-functies zijn vereist voor mobiliteit?
  • Wat zijn de trends omtrent Mobile Webapps, Native apps en Hybrid apps?
  • Hoe kopen organisaties mobiele applicaties het liefst?

Download het onderzoek over de voordelen en opties van Mobile en Computing Business Intelligence. Dit onderzoek gaat verder in op de diverse voordelen van Mobile Business Intelligence, bekijkt de ontwikkelingen en hoe het in de toekomst zal ontwikkelen.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Mobile BICloud Computing bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Mobile BI :  BI-trends: een overzicht van 2017

De wereld verandert razendsnel door technologie en business trends. Dit komt door alle belangrijke ontwikkelingen op het gebied van de personal computer, client/server computing en de evolutie van het internet. Dit heeft ook grote invloed op de manier waarop we omgaan met BI. In deze whitepaper staan we stil bij de belangrijkste BI-trends van 2017. Lees snel verder!

Lees verder

Cloud Computing :  Wat is de cloud nou precies?

De cloud garandeert een flexibele, goedkopere en toekomstgerichte toekomst voor alle bedrijven. Leuk en aardig, maar wat is de cloud precies? Dat leest u in dit grote e-book. Het behandelt de werking, de strategische voordelen en hoe u stap voor stap migreert. Daarbij worden de technische details allerminst geschuwd.

Lees verder

Cloud Computing :  De rol van de cloud bij groei en innovatie van organisaties

Dankzij de digitale transformatie veranderen hele industrieën. Om relevant te blijven in de toekomst, moeten organisaties innovatief zijn. De cloud kan een grote rol spelen bij het vermogen van organisaties om te innoveren en te groeien. Dit onderzoeksrapport gaat dieper in op deze relatie en bevat uitkomsten van meer dan 600 Europese CEO’s, CFO’s, CIO’s en IT-directeuren van verschillende industrieën.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.