Mobiliteit enquête voor ondernemingen in Europa

Komt mobiliteit voort uit apps?

Komt mobiliteit voort uit apps?

Mobiliteit: een betere balans tussen werk en privé, werken vanuit verschillende locaties, ook buiten kantooruren. Mobiliteit is voor steeds meer ondernemingen een uitdaging geworden. De traditionele zakelijke apparaten worden vervangen door smartphones, laptops en tablets. Om op zowel zakelijke als persoonlijke apparaten te kunnen werken en ook zakelijke apparaten voor persoonlijke activiteiten te gebruiken, is het belangrijk om een veilige en beheerbare infrastructuur te hebben. Een infrastructuur die de gebruiker niet beperkt in zijn werkzaamheden.

Deze whitepaper beschrijft een klantenenquête over mobiliteit voor ondernemingen in Europa. Hieronder een aantal hoogtepunten van de enquête:

  • 89,6% van de organisaties heeft wel eens overwogen om medewerkers te voorzien van mobiele apps, of doet dit nu al.
  • 85,3% van de3 organisaties wil of moet apps ondersteunen op zowel zakelijke als persoonlijke mobiele apparaten.
  • 76,1% van alle bedrijven beschikt over een werkende infrastructuur om ‘work anywhere’ te implementeren voor sommige of alle werknemers.

Mobiliteit komt voort uit apps
Mobiele en persoonlijke apparaten zijn meestal voorzien van veel apps. De mogelijkheid om apps te zoeken en te installeren is een belangrijk onderdeel van de mobiele ervaring van de gebruiker. Hoe kan deze ervaring ook over gebracht worden op een veilige manier werken met zakelijke apparaten en zakelijk apps? Maar ook: Hoe kunnen essentiële zakelijke apps op persoonlijke mobiele apparaten gebruikt worden zonder de vrijheid van de werknemer en organisatie te verstoren?

Wat komt nog meer aan de orde in deze enquête?

  • Informatiebeveiliging
  • De verandering in de traditionele werkplek
  • Het soort netwerk bepaalt de toegangsbeperking
  • Mobiele toegang vanuit auto’s en het openbaarvervoer
  • Technologie ter ondersteuning van mobiliteit

Download nu geheel vrijblijvend meer over de klantenenquête over mobiliteit voor ondernemingen in Europa en kom meer te weten over de bovenstaande onderwerpen.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Mobiliteit bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Mobiliteit :  Beter samenwerken in 5 stappen

Samenwerken is steeds belangrijker voor bedrijven. Helaas worden ze daarin vaak gehinderd door oude technologie als vergadertafels, e-mail en traditionele telefoongesprekken. Deze whitepaper onderscheidt 5 obstakels die een efficiënte samenwerking in de weg zitten. Lees snel verder voor de herkenbare situaties en de oplossingen waarmee u sneller en beter intern en extern kunt samenwerken.

Lees verder

Mobiliteit :  Moderne werkplek zorgt in 4 stappen voor meer productiviteit

Een moderne, digitale werkplek is dé garantie voor een productievere organisatie tegen lagere kosten. Maar hoe ziet deze werkplek eruit en hoe zorgt u ervoor dat deze aansluit bij uw werknemers? In de whitepaper leest u waar een werkplek aan moet voldoen en hoe u deze stap voor stap inricht. Doe uzelf en uw collega’s een plezier en lees snel verder.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.