Professioneel HRM een belangrijk wapen in de strijd

Effectief en resultaatgericht personeelsmanagement

Effectief en resultaatgericht personeelsmanagement

HRM heeft de mogelijkheid bij te dragen aan het functioneren van medewerkers en de complete organisatie.  Een goede werksfeer, betere prestaties en sterke eindresultaten binnen een organisatie. Om dit te verwezenlijken is het van belang dat er blijvend geïnvesteerd wordt in de verbetering van HRM-processen.

De HRM-mal
Dit artikel gaat over de ondersteuning van HRM met behulp van de HRM-mal. Deze mal bestaat uit sjablonen van HRM-processen, gebaseerd op ‘best practices’. De mal helpt organisaties een overzichtelijk beheer van alle administratieve lasten en wettelijke verplichtingen te verwezenlijken.

Download het volledige artikel
Download het complete artikel waarin in een beknopt overzicht uiteen wordt gezet welke voordelen er te boeken zijn met professioneel HRM.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Human Resources bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Human Resources :  Werken met SharePoint is niet overal een succes

Veel organisaties die migreren naar SharePoint, maken dezelfde fouten. Vaak mislukt het project hierdoor zelfs. Zo vinden medewerkers overstappen naar (een nieuwe versie van) SharePoint eng. Toch kan hier gemakkelijk wat aan gedaan worden. En zo zijn er nog meer redenen waarom veel SharePoint-migraties mislukken. Lees ze hier en zorg dat uw organisatie er niet onder hoeft te lijden.

Lees verder

Partner

Sensus-methode

Sensus-methode BV is gespecialiseerd in het beschrijven, visualiseren en verbeteren van uw bedrijfsprocessen.

Profiel Sensus-methode ›
 
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.