Summary results from the BI survey 10

Business Intelligence onderzoek naar producten en ervaringen

Business Intelligence onderzoek naar producten en ervaringen

Business Intelligence staat in dit onderzoek centraal. De BI survey 10 is een onafhankelijk onderzoek over de Business Intelligence markt en naar de diverse BI producten. Het onderzoek is gehouden onder 2964 bedrijven in 80 verschillende landen. In  het onderzoek komen onder andere de ervaringen van verschillende BI implementaties naar voren.

De resultaten
In dit onderzoek worden producten van MicroStrategy vergeleken met een selecte groep van aanbieders met soortgelijke producten. Een greep uit deze producten zijn: SAP BusinessObjects, IBM Cognos, Oracle OBIEE, Microsoft SSRS en SAP BW.

Het onderzoek is gesplitst in drie groepen:

  • Leverancier relaties
  • Bedrijfswaarde
  • Productgebruik

In de bovenstaande groepen komen de onderstaande onderdelen aan de orde:

  • Mobiliteit
  • Innovatie
  • Self Service
  • Kwaliteit en support
  • Leverancier ondersteuning
  • Schaalbaarheid
  • Product kwaliteit

Download geheel vrijblijvend de tiende editie van het Business Intelligence onderzoek. Het onderzoek gaat onder andere in op de bovenstaande punten. De data wordt ondersteund met grafieken.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Business IntelligenceBI TrendsBI ToolsMobile BI bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Business Intelligence :  10 BI-trends voor het nieuwe jaar

De BI-ontwikkelingen volgen elkaar in een razend snel tempo op. Om geen belangrijke trends te missen is Tableau Software een onderzoek gestart naar de meest besproken BI-trends voor 2018. Wilt u met uw organisatie ook groeien op het gebied van BI? Lees deze 10 trends en u bent weer volledig up-to-date.

Lees verder

Business Intelligence :  7 verbetermogelijkheden voor data preparation

Slim datamanagement en data-integratie zijn de key factoren om nog meer waarde uit data te halen. Datamanagement was lang alleen het domein van de IT-afdeling, maar dit is al lang niet meer. Databeheer komt steeds meer in handen van de business die de data dag in dag uit gebruiken. Wilt u meer weten over het huidige denken met betrekking tot data preparation? BARC heeft een onafhankelijk onderzoek uitgevoerd onder meer dan 695 BI-professionals wereldwijd en uit meerdere industrieën.

Lees verder

BI Trends :  BI-trends: een overzicht van 2017

De wereld verandert razendsnel door technologie en business trends. Dit komt door alle belangrijke ontwikkelingen op het gebied van de personal computer, client/server computing en de evolutie van het internet. Dit heeft ook grote invloed op de manier waarop we omgaan met BI. In deze whitepaper staan we stil bij de belangrijkste BI-trends van 2017. Lees snel verder!

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.