The dashboards every organization needs

Dashboards voor een visualiseren, analyseren en vertalen van data

Dashboards voor een visualiseren, analyseren en vertalen van data

Slimme organisaties grijpen elke kans aan om gebruik te maken van nieuwe kansen om te groeien en de concurrentie voor te blijven. Om deze kansen aan te grijpen is het van belang dat bepaalde informatie makkelijk te verkrijgen is. Daarnaast is het belangrijk om deze data te visualiseren om het te kunnen analyseren en vertalen. Iemand die beslissingen moet maken, moet de mogelijkheid hebben om op elk gewenst moment een vraag te stellen en het antwoorden op de vraag zelf kunnen vinden.

Dashboard
Voor beslissing makers is een dashboard oplossing een handige tool om makkelijk toegang te krijgen tot belangrijke data. Wat zijn de voordelen bij het gebruik van een dashboard oplossing? Hieronder enkele voordelen op een rijtje:

  1. Een compleet overzicht van alle beschikbare data
  2. Nauwkeurige informatie delen in de organisatie
  3. Geïntegreerde werkstromen voor gebruiksgemak

Download geheel vrijblijvend de whitepaper over het gebruik van een dashboard oplossing in de organisatie. De whitepaper geeft een overzicht van de informatie die je kan verkrijgen vanuit een dashboard oplossing, maar ook wat de voordelen van het gebruik zijn.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Business IntelligenceBI Tools bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Business Intelligence :  Hoe bedrijven sneller waarde uit BI en Analytics halen

Data speelt een steeds grotere rol bij strategische en operationele besluitvorming en bedrijven moeten dus sneller waarde uit hun gegevens kunnen halen. Vertraging in de ontwikkeling en implementatie van Business intelligence (BI) en data-analyse kan niet meer. In een best practices rapport heeft TDWI onderzocht welke technologieën en strategieën organisaties inzetten om hun ‘time to value’ te verkorten.

Lees verder

Business Intelligence :  Een nieuwe rol voor IT in de moderne BI wereld

Haalt u alles uit Business Intelligence (BI). Omdat het beantwoorden van vragen vaak te lang duurde, werd BI veelal niet geheel omarmd door zakelijke gebruikers en had het weinig impact op bedrijven. Met de mogelijkheden van selfservice is de rol van IT op het gebied van Business Intelligence compleet veranderd. Hoe? Dat leest u in deze whitepaper.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.