The impact of big data, mobile, Cloud Computing and Social Media

De impact van BI op Big Data, Cloud, Mobiliteit en Social Media

De impact van BI op Big Data, Cloud, Mobiliteit en Social Media

Voor managers is het van groot belang dat zij beslissingen kunnen baseren op correcte en relevante data. In een tijd waarin op het gebied van techniek en daarmee ook business nogal veel veranderd is Business Intelligence, mits op een goede manier gehanteerd, een uitstekende tool om een concurrentievoordeel te behalen.

Een aantal trends waarmee bedrijven te maken hebben zijn onderstaande vier:

  • Big data
  • Mobile computing
  • Cloud Computing
  • Social Media

Een van de vier trends is Mobile Computing. Mobiele apparaten hebben de laatste jaren een behoorlijke opmars gemaakt. Ook voor business gerelateerde zaken bieden mobiele apparaten, en daarmee mobiele applicaties kansen:

  • Business Intelligence
  • Transactions
  • Multimedia/Content Delivery

Lees gratis de volledige whitepaper. Hierin worden bovenstaande trends uitgebreid behandeld. Daarnaast wordt toegelicht op welke manier beslissers op een goede manier gebruik kunnen maken van Mobile BI apps.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Mobile BIBig dataCloud Computing bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Mobile BI :  BI-trends: een overzicht van 2017

De wereld verandert razendsnel door technologie en business trends. Dit komt door alle belangrijke ontwikkelingen op het gebied van de personal computer, client/server computing en de evolutie van het internet. Dit heeft ook grote invloed op de manier waarop we omgaan met BI. In deze whitepaper staan we stil bij de belangrijkste BI-trends van 2017. Lees snel verder!

Lees verder

Big data :  Data managen met NetSuite: uw motor voor groei

IT-organisaties hebben er soms een dagtaak aan om budgetten, diensten en projecten op de juiste manier te managen. Breng alle neuzen dezelfde kant op door een geïntegreerde oplossing in te zetten. Wilt u weten hoe een geïntegreerde oplossing uw strategie kan ondersteunen en hoe andere bedrijven dit inzetten? Lees snel verder.

Lees verder

Big data :  7 verbetermogelijkheden voor data preparation

Slim datamanagement en data-integratie zijn de key factoren om nog meer waarde uit data te halen. Datamanagement was lang alleen het domein van de IT-afdeling, maar dit is al lang niet meer. Databeheer komt steeds meer in handen van de business die de data dag in dag uit gebruiken. Wilt u meer weten over het huidige denken met betrekking tot data preparation? BARC heeft een onafhankelijk onderzoek uitgevoerd onder meer dan 695 BI-professionals wereldwijd en uit meerdere industrieën.

Lees verder

Cloud Computing :  Wat is de cloud nou precies?

De cloud garandeert een flexibele, goedkopere en toekomstgerichte toekomst voor alle bedrijven. Leuk en aardig, maar wat is de cloud precies? Dat leest u in dit grote e-book. Het behandelt de werking, de strategische voordelen en hoe u stap voor stap migreert. Daarbij worden de technische details allerminst geschuwd.

Lees verder

Cloud Computing :  De rol van de cloud bij groei en innovatie van organisaties

Dankzij de digitale transformatie veranderen hele industrieën. Om relevant te blijven in de toekomst, moeten organisaties innovatief zijn. De cloud kan een grote rol spelen bij het vermogen van organisaties om te innoveren en te groeien. Dit onderzoeksrapport gaat dieper in op deze relatie en bevat uitkomsten van meer dan 600 Europese CEO’s, CFO’s, CIO’s en IT-directeuren van verschillende industrieën.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.