The New Era of Mobile Intelligence

Mobile Intelligence voor de manager

Mobile Intelligence voor de manager

Door de komst van mobiele apparaten zoals smartphones, tablets en andere mobiele apparaten is de manier waarop mensen met elkaar consumeren en informatie tot zich krijgen veranderd. Dat geld ook voor het management in de organisatie.

Door managers te voorzien van een mobiel apparaat ontstaat de mogelijkheid om met behulp van Mobile Intelligence veel sneller en eenvoudiger beslissingen te nemen. Mobile Business Intelligence biedt een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van de desktop variant:

  • Het vergroten van de gebruikerspopulatie
  • Betere kansen met de beschikbare informatie
  • Grotere relevantie van een Personal Query

Lees gratis de volledige whitepaper waarin uiteengezet wordt welke kansen Mobile Business Intelligence de manager kunnen bieden. Daarnaast worden bovenstaande voordelen toegelicht en de mogelijke impact behandeld.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Business IntelligenceMobile BI bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Business Intelligence :  10 BI-trends voor het nieuwe jaar

De BI-ontwikkelingen volgen elkaar in een razend snel tempo op. Om geen belangrijke trends te missen is Tableau Software een onderzoek gestart naar de meest besproken BI-trends voor 2018. Wilt u met uw organisatie ook groeien op het gebied van BI? Lees deze 10 trends en u bent weer volledig up-to-date.

Lees verder

Business Intelligence :  7 verbetermogelijkheden voor data preparation

Slim datamanagement en data-integratie zijn de key factoren om nog meer waarde uit data te halen. Datamanagement was lang alleen het domein van de IT-afdeling, maar dit is al lang niet meer. Databeheer komt steeds meer in handen van de business die de data dag in dag uit gebruiken. Wilt u meer weten over het huidige denken met betrekking tot data preparation? BARC heeft een onafhankelijk onderzoek uitgevoerd onder meer dan 695 BI-professionals wereldwijd en uit meerdere industrieën.

Lees verder

Mobile BI :  BI-trends: een overzicht van 2017

De wereld verandert razendsnel door technologie en business trends. Dit komt door alle belangrijke ontwikkelingen op het gebied van de personal computer, client/server computing en de evolutie van het internet. Dit heeft ook grote invloed op de manier waarop we omgaan met BI. In deze whitepaper staan we stil bij de belangrijkste BI-trends van 2017. Lees snel verder!

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.