The value of video conferencing

De waarde van videoconferencing in de organisatie

De waarde van videoconferencing in de organisatie

Met Het Nieuwe Werken en het locatieonafhankelijk werken is de noodzaak gegroeid om ook locatieonafhankelijk videoconferencing in te kunnen zetten. Begin jaren ’90 werden hiervoor speciale ruimtes ingericht in telewerken centra, maar hier wordt in deze tijd steeds minder gebruik van gemaakt. In dit artikel wordt hier dieper op ingegaan en uiteengezet welke  waarde videoconferencing kan hebben voor eenieder in de organisatie.

Uit onderzoek blijkt dat de mogelijkheid van videoconferencing in telewerken centra als groot voordeel wordt beschouwd ten opzichte van het thuiswerken. Tegenwoordig zijn er voldoende systemen en oplossingen die op vrijwel elke locatie videoconferencing mogelijk maakt en het is dan ook niet meer nodig om daarvoor naar speciaal ingerichte ruimtes te gaan.

Download dit artikel en lees meer over de waarde van videoconferencing voor organisaties bij het locatieonafhankelijk werken of telewerken.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Het Nieuwe Werken bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Het Nieuwe Werken :  Projectorganisatie inrichten met Microsoft Teams

Veel organisaties werken in projectteams aan projecten. De app Teams van Microsoft is een nieuwe tool die kan gebruikt worden als hub voor teamwerk binnen Office 365. Hiermee wordt chatten, bestanden delen en Skype-vergaderingen plannen en houden binnen projectteams een peulenschil. Wilt u ook een projectorganisatie inrichten met Microsoft Teams? Met deze gids kunt u succesvol een projectorganisatie opzetten.

Lees verder

Het Nieuwe Werken :  Beter samenwerken in 5 stappen

Samenwerken is steeds belangrijker voor bedrijven. Helaas worden ze daarin vaak gehinderd door oude technologie als vergadertafels, e-mail en traditionele telefoongesprekken. Deze whitepaper onderscheidt 5 obstakels die een efficiënte samenwerking in de weg zitten. Lees snel verder voor de herkenbare situaties en de oplossingen waarmee u sneller en beter intern en extern kunt samenwerken.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.