Transform your future with predictive analytics

Wat zijn de voordelen van Predictive Analytics?

Wat zijn de voordelen van Predictive Analytics?

Predictive Analytics bestaat al jaren. Maar met de nieuwe marktwerkingen wijzigt het landschap, waardoor er nieuwe kansen ontstaan voor deze krachtige applicatie. Met het steeds groter worden van het datavolume, is het voor organisaties van belang om zo veel mogelijk waarde te halen uit zowel transactionele data als ongestructureerde data. Transactionele data is data gegenereerd binnen de onderneming en ongestructureerde data is data gegenereerd uit externe bronnen zoals Social media. Deze whitepaper gaat dieper in op de toekomst van predictive analytics.

Wat zijn de voordelen van predictive analytics?

  • Toegang tot grote hoeveelheden gestructureerde en ongestructureerde data
  • Snel antwoord op complexe vragen
  • Integratie met Hadoop voor voorbereiding van processen en het inbouwen van ingebouwde tekstanalyse.

Breng predictive analytics bij iedereen in de organisatie
Predictive analytics is niet alleen voor statistici en professionele data-analisten, iedereen in de organisatie kan er gebruik van maken. Predictive analytics heeft uitgebreide voorspellende functionaliteiten voor business applicaties, Business Intelligence en op diverse mobiele apparaten. Retailers maken bijvoorbeeld gebruik van predictive algoritmen om product relaties te verbeteren en de daarbij behorende financiële performance.

Doelstellingen van predictive analytics

  • Maak gebruik van nieuwe marktbewerkingen in het veranderende landschap.
  • Het creëren van nieuwe kansen
  • Ontgrendel de waarde van big data van gestructureerde en ongestructureerde bronnen.
  • Verminder de tijd en kosten van de dataverwerking, door het verbeteren van de technologie performance met in-memory processing.

Download de whitepaper
Download nu vrijblijvend de whitepaper over Predictive Analytics en kom er achter wat Predictive Analytics voor uw organisatie kan betekenen.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Business IntelligenceBusiness AnalyticsBig data bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Business Intelligence :  10 BI-trends voor het nieuwe jaar

De BI-ontwikkelingen volgen elkaar in een razend snel tempo op. Om geen belangrijke trends te missen is Tableau Software een onderzoek gestart naar de meest besproken BI-trends voor 2018. Wilt u met uw organisatie ook groeien op het gebied van BI? Lees deze 10 trends en u bent weer volledig up-to-date.

Lees verder

Business Intelligence :  7 verbetermogelijkheden voor data preparation

Slim datamanagement en data-integratie zijn de key factoren om nog meer waarde uit data te halen. Datamanagement was lang alleen het domein van de IT-afdeling, maar dit is al lang niet meer. Databeheer komt steeds meer in handen van de business die de data dag in dag uit gebruiken. Wilt u meer weten over het huidige denken met betrekking tot data preparation? BARC heeft een onafhankelijk onderzoek uitgevoerd onder meer dan 695 BI-professionals wereldwijd en uit meerdere industrieën.

Lees verder

Business Analytics :  Data managen met NetSuite: uw motor voor groei

IT-organisaties hebben er soms een dagtaak aan om budgetten, diensten en projecten op de juiste manier te managen. Breng alle neuzen dezelfde kant op door een geïntegreerde oplossing in te zetten. Wilt u weten hoe een geïntegreerde oplossing uw strategie kan ondersteunen en hoe andere bedrijven dit inzetten? Lees snel verder.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.