Trends 2014: Johannes Brouwer over digital media en Big Data

Wat zijn de trends voor digitale media en Big Data?

Wat zijn de trends voor digitale media en Big Data?

In dit artikel interviewt Menno Weij, Johannes Brouwer over de verwachtingen en ontwikkelingen voor 2014 op het gebied van digitale media en Big Data. Brouwer is een Business Development Manager Big Data en helpt organisaties om door middel van Big Data analyse tot goede oplossingen te komen. Brouwer geeft in het interview aan dat organisaties vaak niet weten welke mogelijkheden Big Data allemaal te bieden heeft. Daarnaast is Brouwer ook werkzaam bij een overheidsinstantie als implementatiemanager van een nieuwe Big Data-afdeling. Deze afdeling heeft als specialisatie het voorkomen van fraude. Met Big Data-analyse kan bewust of onbewust misbruik worden opgespoord en voorkomen.

Vragen waar dit interview op in gaat zijn:

  • Wat zijn de algemene trends, ontwikkelingen en verwachtingen voor 2014 op het gebied van digitale media?
  • Wat zijn de trends en verwachtingen voor 2014, specifiek op het gebied van Big Data?
  • Wat zijn trends of verwachtingen die over vijf jaar ‘groot’ zullen zijn, specifiek op het gebied van Big Data?
  • Terugblik: Waar hebben we ons op verkeken in 2010-2013?
  • Specifiek voor vakgebied Big Data: blijven de grote namen in jouw vakgebied aan het roer, of wordt het een meer versnipperde markt met vele kleine spelers?

Download vrijblijvend het artikel met de visie van Johannes Brouwer op het gebied van de trends in digitale media en Big Data.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Big data bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Big data :  Data managen met NetSuite: uw motor voor groei

IT-organisaties hebben er soms een dagtaak aan om budgetten, diensten en projecten op de juiste manier te managen. Breng alle neuzen dezelfde kant op door een geïntegreerde oplossing in te zetten. Wilt u weten hoe een geïntegreerde oplossing uw strategie kan ondersteunen en hoe andere bedrijven dit inzetten? Lees snel verder.

Lees verder

Big data :  7 verbetermogelijkheden voor data preparation

Slim datamanagement en data-integratie zijn de key factoren om nog meer waarde uit data te halen. Datamanagement was lang alleen het domein van de IT-afdeling, maar dit is al lang niet meer. Databeheer komt steeds meer in handen van de business die de data dag in dag uit gebruiken. Wilt u meer weten over het huidige denken met betrekking tot data preparation? BARC heeft een onafhankelijk onderzoek uitgevoerd onder meer dan 695 BI-professionals wereldwijd en uit meerdere industrieën.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.