Trends in business agility, BPM and beyond

Business Process Management maakt slimmer werken mogelijk

Business Process Management maakt slimmer werken mogelijk

Organisaties hebben weinig ruimte om harder te werken, dus moet er slimmer gewerkt worden. Een manier om slimmer te werken is Business Process Management (BPM). BPM is goed vanuit de bedrijfsstrategie te implementeren. Om door de gehele organisatie succesvol te zijn en BPM optimaal te benutten moeten business en IT samenwerken.

Hulpmiddelen
BPM kan versterkt worden door een aantal hulpmiddelen. Aan de hand van een aantal use cases wordt in deze webcast een paar van de middelen aan de orde gesteld. De middelen die onder andere aan bod komen zijn:

  • Business rules, in processen moeten aan de hand van regels beslissingen genomen worden.
  • Business events, gebeurtenissen in de wereld hebben invloed op de organisatie.
  • Analytics, hoe doen wij het nu en hoe kan het beter?

Bekijk de webcast
Bekijk de complete webcast waarin, onder andere aan de hand van use cases, wordt uitgelegd hoe BPM de organisatie helpt en hoe BPM versterkt kan worden door gebruik te maken van rules, events en analytics.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Business Analytics bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Business Analytics :  Hoe bedrijven sneller waarde uit BI en Analytics halen

Data speelt een steeds grotere rol bij strategische en operationele besluitvorming en bedrijven moeten dus sneller waarde uit hun gegevens kunnen halen. Vertraging in de ontwikkeling en implementatie van Business intelligence (BI) en data-analyse kan niet meer. In een best practices rapport heeft TDWI onderzocht welke technologieën en strategieën organisaties inzetten om hun ‘time to value’ te verkorten.

Lees verder

Business Analytics :  Een nieuwe rol voor IT in de moderne BI wereld

Haalt u alles uit Business Intelligence (BI). Omdat het beantwoorden van vragen vaak te lang duurde, werd BI veelal niet geheel omarmd door zakelijke gebruikers en had het weinig impact op bedrijven. Met de mogelijkheden van selfservice is de rol van IT op het gebied van Business Intelligence compleet veranderd. Hoe? Dat leest u in deze whitepaper.

Lees verder

Partner

IBM

IBM is het grootste bedrijf op het gebied van informatietechnologie ter wereld, en al 80 jaar toonaangevend bij ondersteuning van innovaties voor het bedrijfsleven. IBM is wereldwijd actief bij de levering van geavanceerde informatietechnologie.

Profiel IBM ›
 
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.