Kwaliteitsmanagement

Kwaliteitsmanagement is onderdeel van het management. Kwaliteitsmanagement streeft naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van een organisatie, product of dienst. Over het algemeen is kwaliteitsmanagement geen specifiek vakgebied. Veel organisaties hebben echter een afdeling of persoon die de kwaliteit waarborgt.

Uitgelicht: 

Hybride cloud: overstap en beheer

 
Datafabric: onmisbaar in een hybrid cloud gratis downloaden

Hybride IT-infrastructuren zijn steeds meer de norm aan het worden binnen organisaties. Dit zorgt voor een aantal nieuwe uitdagingen voor de IT-organisaties. Deze zullen nu de rol van IT-servicebroker op zich moeten nemen. Download de whitepaper waarin dieper zal worden ingegaan op oplossingen voor deze nieuwe uitdagingen.

Lees verder Gratis downloaden
 

ISO 14001 certificaat dankzij Business Process Management

ISO 14001 certificaat dankzij Business Process Management

Openbaar vervoerder Syntus behaalde het afgelopen jaar het ISO 14001 certificaat, een belangrijke milieunorm. Het berdrijf kreeg de normering nadat de bedrijfsprocessen waren verbeterd met Business Process Management. Voor dit jaar staat een verdere verbeteringsslag van de processen op de planning. Doel is om ook ISO 9001 gecertificeerd te worden. Lees in deze praktijkcase hoe Syntus dat aanpakt.

Lees verderGratis downloaden