Organisatie

In de rubriek organisatie is alle content die relevant is voor de organisatie terug te vinden. De term organisatie is breder maar in deze rubriek zijn hoofdzakelijk items te vinden die over het ‘interne’ stuk van de organisatie gaan. Facilitair management en gebouwbeheer zijn onderwerpen die terug te vinden zijn in de rubriek organisatie.

Uitgelicht: 

Hybride cloud: overstap en beheer

 
Datafabric: onmisbaar in een hybrid cloud gratis downloaden

Hybride IT-infrastructuren zijn steeds meer de norm aan het worden binnen organisaties. Dit zorgt voor een aantal nieuwe uitdagingen voor de IT-organisaties. Deze zullen nu de rol van IT-servicebroker op zich moeten nemen. Download de whitepaper waarin dieper zal worden ingegaan op oplossingen voor deze nieuwe uitdagingen.

Lees verder Gratis downloaden
 

Betere producten dankzij IoT

Betere producten dankzij IoT

Het Internet of Things (IoT) is op dit moment dé hype, waarop veel bedrijven willen inspringen. Omdat alle apparaten via internet met elkaar verbonden zijn en data uitwisselen, reageren ze op elkaars data. Hierdoor ontstaat een slimme, efficiënte keten. Wat zijn de basis bouwstenen van IOT? En hoe kunt u ermee aan de slag?

Lees verderGratis downloaden

Office 365 implementatie: 10 valkuilen

Office 365 implementatie: 10  valkuilen

De migratie naar Office 365 houdt meer in dan alleen de aanschaf. Toch kan een goed voorbereide overstap naar Office 365 uw organisatie een enorme efficiëntieslag opleveren. Hoe zorgt u dat uw organisatie het juist aanpakt? Download deze whitepaper ’10 valkuilen bij de implementatie van Office 365 ’ en zet de eerste stap naar een soepele migratie.

Lees verderGratis downloaden

Een datagedreven organisatie in 5 stappen

Een datagedreven organisatie in 5 stappen

Data is voor steeds meer organisaties dé spil van de bedrijfsvoering. Het is steeds minder het exclusieve domein van de IT-dienst. Iedereen kan in zijn werk voordeel halen uit data. Een cultuuromslag in denken en samenwerken is wel noodzakelijk voor een toekomstbestendige organisatie. In deze whitepaper leest u in 5 stappen hoe u het fundament van een datagedreven organisatie legt.

Lees verderGratis downloaden

De stappen naar het communiceren en borgen van een werkproces

De stappen naar het communiceren en borgen van een werkproces

Welke stappen zijn van belang om een verandertraject te laten slagen en een nieuw werkproces in de organisatie te communiceren en borgen? De rode draad hierbij is: de communicatie, input en bevraging van medewerkers en e-trainingen. De 6 stappen in deze whitepaper kunnen u helpen bij het beantwoorden van deze vraag. Medewerkers bepalen mede het succes van een verandering in een werkproces!

Lees verderGratis downloaden

Webcast Leveranciers- en Contractmanagement

Webcast Leveranciers- en Contractmanagement

Deze webcast gaat de diepte in over Leveranciers- en Contractmanagement. Wat is contractmanagement, waarom is het handig om het op orde te hebben en hoe werkt het in de praktijk? Lourens Siderius van ETTU en Allard Ligtenstein van het Afval Energie Bedrijf Amsterdam vertellen samen over de contractmanagement tool en wat het in de praktijk doet bij het Afval Energie Bedrijf Amsterdam. Bekijk snel de webcast en kom meer te weten over Leveranciers- en Contractmanagement.

Lees verder Bekijk webcast

Processen in Crisistijden

Processen in Crisistijden

Processpecialisten, kwaliteitsmanagers en business architecten worden in alle bedrijfstakken geconfronteerd met de economische crisis. Toch biedt deze crisis ook kansen om een efficiëntere werkwijze te realiseren en kosten te besparen. Dit komt door de mogelijkheid om interne processen opnieuw in te richten en te verbeteren. Lees in deze whitepaper hoe de gehele organisatie procesgericht gaat denken.

Lees verderGratis downloaden