Bedrijfsprocessen

Bedrijfsprocessen zijn aanwezig in elke organisatie. Door bedrijfsprocessen goed in kaart te brengen kan door midden van proces optimalisatie methoden worden gekomen tot een betere efficiëntie of effectiviteit van de organisatie. Bedrijfsprocessen zijn een actueel thema bij iedere organisatie, mede omdat er geld kan worden bespaard met de optimalisatie van bedrijfsprocessen.

Uitgelicht: 

Slim procesmanagement maakt klantgericht ondernemen een feit

 
Smarter Process for Dummies gratis downloaden

Vraagt u zicht af waarom veel procesverbeteringsprojecten niet de resultaten behalen die waren verwacht? Smarter Process voor Dummies kan u de kracht van BPM en Operational Decision Management (ODM) helpen begrijpen. Door middel van gebruiksvriendelijke tools kunnen organisaties, IT en operationele teams samenwerken en taken volbrengen. Download het boek Smarter Process voor Dummies en groei met de organisatie met behulp van Smarter Process.

Lees verder Gratis downloaden
 

Wet poortwachter toepassen in uw organisatie

Wet poortwachter toepassen in uw organisatie

Het ziekteverzuimproces is één van de meest gebruikte HR-processen in organisaties. Zodra een medewerker zich ziekmeldt, moeten de plichten en rechten worden nageleefd die de Wet poortwachter voorschrijft. In deze procesbeschrijving leest u wat er in elke fase van afwezigheid van u als werkgever verwacht wordt. Ook wordt duidelijk wat u van uw zieke medewerker kunt verwachten.

Lees verderGratis downloaden

Processen in Crisistijden

Processen in Crisistijden

Processpecialisten, kwaliteitsmanagers en business architecten worden in alle bedrijfstakken geconfronteerd met de economische crisis. Toch biedt deze crisis ook kansen om een efficiëntere werkwijze te realiseren en kosten te besparen. Dit komt door de mogelijkheid om interne processen opnieuw in te richten en te verbeteren. Lees in deze whitepaper hoe de gehele organisatie procesgericht gaat denken.

Lees verderGratis downloaden