De 10 vakantie-uitdagingen voor de ondernemer

12 July 2018, 14.40afbeelding De 10 vakantie-uitdagingen voor de ondernemer

De vakantieperiode is aangebroken, tijd om de zaak even niet centraal te stellen. Dat is niet altijd even makkelijk want lopende zaken gaan immers gewoon door. Deze mogen uiteraard niet verstoord worden door jouw vakantie. Onderzoek door MKB Belangen onder 2.000 ondernemers toont aan dat veel ondernemers dan ook doorwerken tijdens de vakantie.

Lees verder

Je data on premise, maar gebruikmaken van Microsoft Azure?

6 July 2018, 15.25afbeelding Je data on premise, maar gebruikmaken van Microsoft Azure?

Veel organisaties hebben hun applicaties en data nog on premise draaien. Dat kan zijn omdat het veiliger aanvoelt om gevoelige data letterlijk in huis te hebben of omdat het ontzettend ingewikkeld is om data uit legacy systemen over te zetten naar de cloud. Toch zijn er mogelijkheden, ontdek ze in deze blog.

Lees verder

Standaardiseren? Hoe dommer des te slimmer!

6 July 2018, 09.45afbeelding Standaardiseren? Hoe dommer des te slimmer!

Van oudsher zijn organisaties met een eigen hostingomgeving gewend om te investeren in hardware met een afschrijvingstermijn van drie tot vijf jaar. Dat betekent dat organisaties lang vooruit moeten denken om te kunnen bepalen wat hun toekomstige ICT-behoefte is. Neem daarbij de snelle technische- en economische ontwikkelingen van de afgelopen jaren en je weet dat het eigenlijk onmogelijk is om een goede voorspelling te maken.

Lees verder

Jumpstart de verandering naar een digitaal vitale organisatie!

3 July 2018, 10.20afbeelding Jumpstart de verandering naar een digitaal vitale organisatie!

“Het gebeurt met grote regelmaat dat klanten ons een vraag stellen zoals: ‘is het verstandig om Microsoft Teams aan te zetten binnen Office 365 zodat onze mensen beter kunnen samenwerken?’ Onze eerste reactie is dan dat Microsoft Teams weliswaar geweldige kansen biedt, maar dat alleen het aanzetten van een tool niet voldoende is om een betere samenwerking te bewerkstelligen.” Ontdek de details hier!

Lees verder