Slimme antivirussoftware zorgt voor een stevig slot op je deur

23 September 2020, 15.24afbeelding Slimme antivirussoftware zorgt voor een stevig slot op je deur

n zijn vorige blog vertelde Maurice Breed hoe je zorgt voor een stevige deur tussen je bedrijfsnetwerk en het internet: de firewall. In deze blog bekijkt hij het slot van die stevige deur eens van dichtbij. Want zonder stevig slot – lees: de juiste antivirusmaatregelen – is het voor een hacker alsnog een fluitje van een cent om binnen te komen.

Lees verder

4 essentiële voorwaarden voor een goede databeveiliging

23 September 2020, 12.43afbeelding 4 essentiële voorwaarden voor een goede databeveiliging

Human capital en data vormen samen het kostbaarste bezit van elke moderne organisatie. Daarom wordt er heel zorgvuldig omgegaan met medewerkers en krijgen zij volop ruimte om zich te ontwikkelen. Maar op data zijn we nog niet allemaal even zuinig. Dat komt waarschijnlijk ook doordat dit voor de meeste organisaties nog een relatief nieuwe succesfactor is.

Lees verder

Hackers bedreigen MKB? Begin met een stevige deur!

16 September 2020, 14.55afbeelding Hackers bedreigen MKB? Begin met een stevige deur!

In zijn vorige blog vertelde Maurice Breed hoe je de beveiliging van een IT-omgeving kunt vergelijken met het beveiligen van je huis en waar je rekening mee moet houden als je hackers te slim af wilt zijn. In deze blog zoomt hij in op de deur tussen je bedrijfsnetwerk en het internet: de firewallmaatregelen.

Lees verder

Nederland is wereldwijd hét icoon voor werken op afstand met Microsoft Teams

16 September 2020, 13.50afbeelding Nederland is wereldwijd hét icoon voor werken op afstand met Microsoft Teams

Nederland loopt voorop in het gebruik van Microsoft Teams. Dat is gebaseerd op cijfers van actieve gebruikers en op basis van de manier waarop de Nederlander werkt en op afstand werkt. In juli werd duidelijk dat een Nederlandse Microsoft Partner Wereldwijd Microsoft Partner of the Year is geworden voor Teamwork (Microsoft Teams). In dit artikel laten we op basis van gesprekken met Bart van der Knaap, Koen van den Biggelaar en René van Haaster, van Microsoft Nederland zien hoe Nederland voorop loopt.

Lees verder

3 tips voor het inrichten van je Microsoft Team

26 August 2020, 10.42afbeelding 3 tips voor het inrichten van je Microsoft Team

Je bent van plan om een eigen team aan te maken in Microsoft Teams voor jou en je collega’s. Maar hoe zit het met de inrichting? Waar moet je aan denken als we het hebben over bestanden? En mogen externen ook deelnemen, of juist niet? In deze blog vertellen we je wat erbij komt kijken om jouw team goed en compleet maar vooral ook veilig in te richten.

Lees verder