Architectuur als versneller

30 September 2021, 00.00afbeelding Architectuur als versneller

Architectuur is lastig, overbodig, je loopt altijd achter de feiten aan en het is een vertragende factor! Zou kunnen, maar misschien is het tegendeel wel waar. Een goede IT architectuur kan jou helpen productiever en sneller te werken. In dit artikel ontdek je hoe en wat het toverwoord is.

Lees verder

Moeilijk kiezen uit de enorme hoeveelheid cloudaanbieders? Dit zijn de verschillen.

16 September 2021, 00.00afbeelding Moeilijk kiezen uit de enorme hoeveelheid cloudaanbieders? Dit zijn de verschillen.

Het verschijnsel cloudwatervrees kan mede voortkomen uit de angst om een verkeerde keuze te maken uit het enorme aanbod. Zo'n verkeerde keuze kan heel slecht uitpakken. Wat zijn nu eigenlijk de voornaamste verschillen tussen de verschillende typen cloudaanbieders? En welk type past het beste bij jouw organisatie en doelstellingen? Lees het in deze blog.

Lees verder

Van Social Intranet naar Employee Experience platform

9 September 2021, 00.00afbeelding Van Social Intranet naar Employee Experience platform

Dat de rol van het intranet de afgelopen jaren sterk is veranderd, zal voor niemand een verassing zijn. Het intranet fungeert steeds meer als centrum van de digitale werkplek. In een rap tempo consumeren we meer digitale informatie en gebruiken we meer handige digitale tools om ons werk te doen. Toch is de evolutie van het intranet nog niet gestopt. Lees er in deze blog meer over.

Lees verder

Waarom zou je als organisatie niet kiezen voor de cloud?

21 July 2021, 00.00afbeelding Waarom zou je als organisatie niet kiezen voor de cloud?

In deze tijd kiest de overgrote meerderheid van de organisaties voor een transitie naar de cloud. Toch zijn er ook nog veel organisaties die doelbewust draaien op een eigen IT-infrastructuur en daar erg tevreden over zijn. Lees in deze blog wat de redenen zijn waarom bepaalde organisaties de gang naar de cloud (nog) niet maken.

Lees verder

3 tips voor het inrichten van je Microsoft Team

21 July 2021, 00.00afbeelding 3 tips voor het inrichten van je Microsoft Team

Je bent van plan om een eigen team aan te maken in Microsoft Teams voor jou en je collega’s. Maar hoe zit het met de inrichting? Waar moet je aan denken als we het hebben over bestanden? En mogen externen ook deelnemen, of juist niet? In deze blog vertellen we je wat erbij komt kijken om jouw team goed en compleet maar vooral ook veilig in te richten.

Lees verder