Wat is marketing automation en hoe gebruik je het?

8 May 2018, 10.30afbeelding Wat is marketing automation en hoe gebruik je het?

Organisaties zijn zich steeds meer bewust dat interactie met de klant steeds belangrijker en essentiëler wordt. CRM software treedt daarom steeds meer naar de achtergrond en gespecialiseerde marketing automation zorgt ervoor dat er interactie wordt gecreëerd bij de doelgroep in de customer journey. Lees meer hier!

Lees verder

Voorkom chaos en vermijd de valkuilen van Office 365

8 May 2018, 10.15afbeelding Voorkom chaos en vermijd de valkuilen van Office 365

Werken met Office 365 heeft veel voordelen en kan de bedrijfsvoering efficiënter maken. Maar plompverloren ermee aan de slag gaan, kan ontaarden in chaos. “Je moet eerst goed in kaart brengen wat je wilt bereiken en of de organisatie er wel aan toe is”, menen Maikel de Vries en Isabel Marcos van ETTU.

Lees verder

Wat je moet weten voordat je met Teams aan de slag gaat

26 April 2018, 10.15afbeelding Wat je moet weten voordat je met Teams aan de slag gaat

Met de juiste tool is samenwerken eenvoudiger en krijg je meer gedaan in minder tijd. Microsoft zegt Teams te hebben ontwikkeld als 'reactie op de evolutie van samenwerking in de moderne werkplek'. In deze blogpost lees je welke functies jij je snel eigen maakt en vind je tips die je graag weet voordat je met Teams aan de slag gaat.

Lees verder

Het intranet als paraplu van een digitale werkomgeving

20 April 2018, 11.00afbeelding Het intranet als paraplu van een digitale werkomgeving

Het intranet heeft van oudsher een negatieve connotatie. Zeker in de beginjaren van het intranet stond het bekend als een lelijk platform waar wat verouderde nieuwsberichten op stonden, een smoelenboek en algemene documenten vanuit HR. “Gelukkig zijn de mogelijkheden voor het anno 2018 veel uitgebreider waardoor het platform daadwerkelijk waarde kan toevoegen voor een organisatie”, aldus Franck van Diest, Product Manager van Debble. “Het gaat zelfs helpen om efficiënter en effectiever te werken, waardoor groei gerealiseerd kan worden tegen dezelfde of zelfs lagere kosten.”

Lees verder

Microsoft Teams: de basis

10 April 2018, 13.12afbeelding Microsoft Teams: de basis

Microsoft Teams is de werkruimte met geïntegreerde chatfunctie in Office 365 speciaal ontwikkeld om samenwerking en groepswerk eenvoudiger en efficiënter te maken. In Teams zijn alle personen, inhoud en hulpmiddelen beschikbaar die je team nodig heeft om betrokkener en effectiever te werken. Teams is zowel op mobiel als op desktop beschikbaar.

Lees verder