Modern werken met impact

17 July 2019, 09.54afbeelding Modern werken met impact

Modern werken kun je niet een beetje doen. Dat is net zoiets als een beetje een huis bouwen of een product een beetje verkopen. Je doet het goed of je doet het niet. Doe je het goed, dan heb je ook wat. Betrokken medewerkers bijvoorbeeld en tijd om te besteden aan de dingen die echt belangrijk zijn. Zoals dat huis bouwen of dat product verkopen. Modern werken met impact noem ik dat. Hoe je die impact bereikt? Door te beginnen bij de basis en vervolgens uit te bouwen.

Lees verder

Creëer succesvolle teams met deze 21st century skills

9 July 2019, 07.56afbeelding Creëer succesvolle teams met deze 21st century skills

De 21st century skills is een concept dat zich richt op de vaardigheden die kinderen nu moeten leren om later succesvol te kunnen werken. Nu kunnen we het erover eens zijn dat dit belangrijk is voor de kinderen, maar deze skills zijn ook van groot belang in het bedrijfsleven. Lees in deze blog hoe je succesvolle teams creëert met een vertaling van de 21st century skills.

Lees verder

Waarom Windows 7 nog steeds gebruikt wordt

27 June 2019, 16.24afbeelding Waarom Windows 7 nog steeds gebruikt wordt

Regelmatig kom ik bij organisaties over de vloer die nog steeds gebruikmaken van Windows 7. De ondersteuning van dit besturingssysteem stopt in januari 2020. Dit houdt in dat er geen (security)updates meer worden uitgebracht en daar loop je als organisatie een enorm risico mee. Er is dus geen betere tijd dan nu om over te stappen naar Windows 10.

Lees verder

Waarom Thomas een beetje verliefd is geworden op Microsoft Teams

26 June 2019, 08.30afbeelding Waarom Thomas een beetje verliefd is geworden op Microsoft Teams

De manier hoe organisaties werken is aan het veranderen. Verandering op gebied van communicatie, maar ook op gebied van samenwerking, zowel binnen maar ook buiten de organisatie. Thomas Kool, Business Consultant bij MostWare legt uit waarom Microsoft Teams zo mooi inspeelt op deze nieuwe behoefte.

Lees verder