Deze 4 trends uit 2010 doen er nog steeds toe

22 January 2020, 00.00afbeelding Deze 4 trends uit 2010 doen er nog steeds toe

Jarenlang was 2020 die verre stip aan de horizon. Maar nu is dat magische verre jaartal toch echt aangebroken. Zijn de trends uit de vroege 2010’s nu nog steeds relevant? Worstelen we nog met dezelfde vraagstukken? Welke trends staan nog op de agenda van veel ondernemingen?

Lees verder

Cloudtrends stellen nieuwe eisen aan de IT-manager

16 January 2020, 11.10afbeelding Cloudtrends stellen nieuwe eisen aan de IT-manager

De start van een nieuw decennium betekent ook nieuwe technologieën en daarmee kansen en uitdagingen voor de IT-beheerder om de business nóg beter te ondersteunen. Het platform dat je vooruit helpt is de public cloud. In dit blog laat ik je zien welke trends er in de cloud zijn en hoe de IT-manager daarmee zijn organisatie de komende jaren optimaal ondersteunt.

Lees verder

IT-outsourcing: 7 communicatietips voor het developmentteam

15 January 2020, 11.00afbeelding IT-outsourcing: 7 communicatietips voor het developmentteam

Succesvolle IT-outsourcing is mensenwerk en valt of staat dus met een goede communicatie. Hoe geef je die communicatie als developmentteam gestalte? Wat zijn de do’s en don'ts als het aankomt op het communiceren met de klant? We laten het zien aan de hand van een zevental handige tips.

Lees verder

NVWA creëert maatschappelijke impact met data analytics

8 January 2020, 11.38afbeelding NVWA creëert maatschappelijke impact met data analytics

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft als kerntaak het toezicht houden bij bedrijven en instellingen op de naleving van wetten en voorschriften inzake voedselveiligheid, productveiligheid, diergezondheid, dierenwelzijn, plantgezondheid en natuur. Hierbij speelt data analytics een steeds grotere rol. Met behulp van het SAS Platform realiseert de NVWA enerzijds diepgaande inzichten voor de verschillende domeinen en wordt de kennis tegelijkertijd organisatiebreed geborgd.

Lees verder

Intelligente chatbots voor Microsoft Teams

8 January 2020, 11.24afbeelding Intelligente chatbots voor Microsoft Teams

We leven in het tijdperk waar conversatieplatforms zoals chatbots ontzettend snel ontwikkelen. Gartner voorspelt dat tegen 2022 meer dan 70% van de moderne werknemers dagelijks conversatieplatforms gebruikt. Chatbots bestaan al vele jaren, met wisselende interesse gedurende de tijd. De laatste jaren neemt het enthousiasme voor chatbots flink toe doordat Artificial Intelligence (AI) gemeengoed begint te worden.

Lees verder