Voorwaarde voor toegang: digitale werkomgeving

1 July 2020, 12.00afbeelding Voorwaarde voor toegang: digitale werkomgeving

Grote kans dat je in het oude “normaal” dagelijks op kantoor werkte en dat je in het bezit bent van een toegangspas of sleutel om binnen te komen. Of misschien weet de receptie precies wie je bent en houden zij in de gaten wanneer er onbekenden proberen binnen te komen. Iedereen snapt het belang van de voorwaarden voor fysieke toegang. Toch is dit in de digitale kantooromgeving niet altijd vanzelfsprekend.

Lees verder

5 tips voor een ijzersterk blog

1 July 2020, 12.00afbeelding 5 tips voor een ijzersterk blog

Jouw bedrijf bezit een schat aan informatie en die wil jij uiteraard graag delen met de wereld. Dé manier om deze kennis online te delen is door te bloggen. Wie goed blogt, is beter vindbaar in Google, heeft meer verkeer naar de website en het levert kwalitatieve leads op. Onze 5 tips helpen jou op weg!

Lees verder

Detecteer en track gevoelige informatie met cognni

24 June 2020, 11.30afbeelding Detecteer en track gevoelige informatie met cognni

Medewerkers zijn meer dan ooit afhankelijk van de digitale werkplek die de werkgever ter beschikking stelt. Hierbij ligt een grote druk op de schouders van IT-professionals. Zij moeten alles soepel laten verlopen, zodat iedereen dezelfde kwaliteit vanuit huis kan ervaren. De ICT afdeling zoekt naar een goede balans tussen productiviteit en veiligheid.

Lees verder

Zonder wachtwoord inloggen: heerlijk?!

17 June 2020, 15.00afbeelding Zonder wachtwoord inloggen: heerlijk?!

Je hoort er steeds vaker over: inloggen zonder een wachtwoord. Voor veel mensen klinkt dit als muziek in de oren. Nooit meer wachtwoorden bedenken of onthouden! Nooit meer gedoe om je wachtwoorden te vernieuwen. Maar hoe werkt dat eigenlijk, inloggen zonder wachtwoord?

Lees verder

De impact van een datalek voor organisaties

10 June 2020, 13.00afbeelding De impact van een datalek voor organisaties

Data vormt de ruggengraat van elke organisatie. Ongeacht in welke branche men werkzaam is, elke organisatie beschikt over gevoelige data. Helaas zijn er altijd hackers actief die het voorzien hebben op deze data. Ze zoeken naar toegang tot de data en houden deze ofwel gegijzeld en vragen losgeld om de data weer actief te maken, ze wissen of veranderen data of lekken deze naar buiten toe. Dat dit tot grote schade kan leiden bij organisaties, zowel operationeel, financieel als immaterieel (emotioneel), mag duidelijk zijn.

Lees verder