Hoe bereik je medewerkers met een Digitale Werkplek?

5 May 2021, 00.00afbeelding Hoe bereik je medewerkers met een Digitale Werkplek?

Medewerkers en bedrijven hebben zich door de huidige crisis versneld aan moeten passen aan nieuwe tools en manieren van samenwerken en communiceren om ervoor te zorgen dat alles kon blijven draaien. Dit brengt nieuwe mogelijkheden maar ook nieuwe uitdagingen. Lees in deze blog hoe je medewerkers betrokken houdt en communicatie effectief maakt met intranet.

Lees verder

3 tips voor het inrichten van je Microsoft Teams

5 May 2021, 00.00afbeelding 3 tips voor het inrichten van je Microsoft Teams

Je bent van plan om een eigen team aan te maken in Microsoft Teams voor jou en je collega’s. Maar hoe zit het met de inrichting? Waar moet je aan denken als we het hebben over bestanden? In deze blog lees je wat erbij komt kijken om jouw team goed en compleet maar vooral ook veilig in te richten.

Lees verder

De hypermoderne werkplek van de toekomst

26 April 2021, 00.00afbeelding De hypermoderne werkplek van de toekomst

Weet jij al hoe de hypermoderne werkplek van de toekomst eruit gaat zien? Welke uitdagingen liggen er op de loer? Welke technologieën zijn succesvol? Zelfrijdende auto's, hologrammen en automatische besturing op de werkplek zijn nu al toepasbaar maar nog niet alomtegenwoordig. Wie weet wat er in het verschiet ligt. Laat je inspireren door deze blog over een werkdag uit het leven in 2030.

Lees verder

Zo vermijd je onverwachte IT-kosten

26 April 2021, 00.00afbeelding Zo vermijd je onverwachte IT-kosten

In sommige organisaties komen nieuwe ideeën en nieuwe ontwikkelingen op het vlak van IT altijd weer als een verrassing. Niets mis met verrassingen, maar wel als daar kosten mee gepaard gaan. En dat is het geval, als we het over je IT-omgeving hebben. Lees in dit artikel wat de top 3 van ongewenste IT-gerelateerde verrassingen zijn en wat je nodig hebt om ze te voorkomen.

Lees verder

Winnaars hebben een plan, verliezers een excuus!

15 April 2021, 00.00afbeelding Winnaars hebben een plan, verliezers een excuus!

De afgelopen jaren verandert de ICT snel. De voorkant van de ICT wordt eenvoudiger voor de eindgebruiker, echter de achterliggende ICT wordt op onderdelen ingewikkelder. De vraag rijst; is jouw ICT afdeling in control als het gaat om applicaties? Weet je precies welke applicaties er binnen jouw bedrijf aanwezig zijn?

Lees verder