Agile Amsterdam

Reshaping the future of business with AgilePoint NX 7.0

Hoe reageer jij vandaag als organisatie op een steeds sneller veranderende markt, trends en eisen van de klant? Hoe geef je jouw medewerkers de mogelijkheid om hun doelen te bereiken en processen te verbeteren zonder te worden beperkt door technologie?
Welkom in een ‘No-Code’ tijdperk!

Via deze weg nodigen we je graag persoonlijk uit op het lanceringsevent van ons vernieuwde AgilePoint NX-platform. Schrijf je nu in en ontdek de mogelijkheden van een low-to-no-code platform en agile aanpak voor jouw organisatie!

Registreer je hier

Registreer je nu gratis voor dit unieke event op vrijdag 5 oktober in het Nationaal Scheepvaart Museum in hartje Amsterdam.

Wat je mag verwachten:

Agile Amsterdam is een inspirerend evenement, in een spontane en vermakelijke sfeer voor Business en IT-managers van over de hele wereld. Het doel: het bieden van vooruitstrevende inzichten, innovatieve oplossingen en uitvoerbare plannen om een bedrijfstransformatie te realiseren met het vernieuwde NX-platform als een enabler.
Dompel jezelf onder in de nieuwste tools, tech en ervaringen die ertoe doen op het gebied van Business Process Management en Productivity.

  • Laat je inspireren door Vision Keynotes en ontmoet Business Managers en IT-experts van over de hele wereld...
  • Ontdek nieuwe manieren om digitale transformatie te realiseren en om beter in te spelen op marktinnovatie met Agile bedrijfsapplicaties...
  • Aligneer jouw bedrijfsprocessen en applicaties met de nieuwe functies en mogelijkheden van AgilePoint...

De volledige en gedetailleerde agenda vind je op onze website.

We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen op ons evenement.

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: 5 oktober 2018
Thema: AgilePoint NX 7.0
Kosten: Gratis
Locatie: Nationaal Scheepvaartmuseum | Amsterdam