API Security Summit

Mitigate Threats in your API Architecture

De opkomst van API Management om informatie met klanten en business partners te delen neemt een grote vlucht. API's zorgen voor een snelle en flexibele integratie en combineren het benutten van bestaande investeringen in ICT met de voordelen van nieuwe innovaties op het gebied van Cloud, Mobile en Ketenintegratie.

De toename van API’s kan wel leiden tot grotere risico’s: API's zijn niet per definitie veilig. Past de API-strategie in het veiligheidsbeleid van de organisatie, beperkt dit veiligheidsbeleid niet de voordelen die API’s kunnen bieden? Dit zijn de vragen en onderwerpen die besproken worden tijdens de API Security Summit van woensdagmiddag 15 maart in Amsterdam.

Kosteloos voor bezoekers: KuppingerCole rapport

De deelnemers aan de sessie ontvangen het KuppingerCole rapport “Leadership Compass API Security Management” ter waarde van € 1.250,-. Dit rapport brengt de markt in kaart van API Management oplossingen met een sterke focus op informatiebeveiliging.

Programma

Tijdens dit event kunt u de volgende sprekers horen:

  • Martin Kuppinger, oprichter van KuppingerCole
  • Jason Macy, CTO van Forum Systems

Schrijf u nu in!

Inschrijven voor de API Security Summit kan door gebruik te maken van de aanmeldknop. Reageer snel, het aantal plaatsen is beperkt.

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: 15 maart 2017, 13.30-17.00 uur
Thema: API's, security management
Kosten: Geen
Locatie: Loetje aan ‘t IJ, Amsterdam