Contact Center Management (post-HBO)

Verbeteren toegankelijkheid en kwaliteit van klantcontacten

Veel contact centers groeien van industrieel aangestuurde afdelingen, vaak gezien als kostenpost, uit tot contact centers die waarde creëren voor de klant en organisatie. Ze zijn verantwoordelijk voor de realisatie van een belangrijk deel van de ‘customer experience’ door de contactmomenten met de klant. Het aantal kanalen dat het contact center hiertoe integraal inzet neemt toe; het is lang niet meer de telefoon alleen waar gebruik van wordt gemaakt. De toegankelijkheid en kwaliteit van de contacten verbetert door toepassing van nieuwe geavanceerde technologieën.

De opleiding Contact Center Management bestaat uit 10 vaste colleges. Daarnaast organiseren wij interessante gastcolleges waarin actuele onderwerpen aan bod komen en een bedrijfsbezoek, zodat u een kijkje in de keuken krijgt bij een bureau of bedrijf, toegespitst op de thema's en onderwerpen van uw opleiding. De opleiding Contact Center Management geeft u handvatten om zowel strategisch als concreet en praktisch aan de slag te gaan met Contact Center Management.

In het kort

  • College: Avondopleiding: 18.30 - 21.30 uur
  • Duur: 9 colleges, 3 maanden
  • Kosten: € 3.250,- excl. BTW
  • Locaties: Amsterdam en Leusden

Meer informatie kunt u lezen in de brochure. Deze kunt u hieronder downloaden.

Schrijf u in voor het gratis proefcollege

Voor meer informatie over de opleiding Contact Center Management kunt u gratis en vrijblijvend deelnemen aan een proefcollege. Een proefcollege geeft u een goede inhoudelijke indruk van onze opleidingen; onderwerpen als de opzet en onderwerpen van de colleges, einddoel van de opleiding, studiebelasting en de overeenkomsten en verschillen met gerelateerde opleidingen etc. komen aan de orde. De proefcolleges worden gegeven op diverse opleidingslocaties of in de vorm van een webinar. Schrijf u hieronder in voor een proefcollege of webinar.

 
 

Inschrijven: Proefcolleges Opleiding Contact Center Management

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase

 
 

Brochure aanvragen: Contact Center Management (post-HBO)

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.