Digital & Online Marketing (Post-HBO)

Succesvol toepassen van digital & online marketing in uw organisatie

Is er nog een organisatie te vinden die niets doet met digitale en online marketing? De uitdaging nu is om snel te kunnen reageren op nieuwe kansen en ontwikkelingen, binnen de kaders van een heldere en succesvolle digital en online strategie. De kern van de post-HBO opleiding Digital & Online Marketing bestaat uit het ontwikkelen van nieuwe marketingstrategieën en hoe deze concreet en succesvol actiematig zijn uit te voeren. U leert in 9 krachtige colleges over de nieuwe marketingmodellen en hoe een nieuwe digitale en online marketingmix is in te zetten. U gaat werken met nieuwe business-modellen, u ontwikkelt uw eigen digital en online marketingplan, leert van de ervaringen van uw medestudenten, werkt aan leerzame (groeps)cases en interacteert met ervaren docenten.

Uiteindelijk is het doel u de gewenste kennis en ervaringen bij te brengen om digital en online marketing succesvol in uw eigen organisatie of voor uw adviespraktijk toe te passen.

De opleiding Digital & Online Marketing bestaat uit 9 vaste colleges. Daarnaast organiseren wij interessante gastcolleges waarin actuele onderwerpen aan bod komen en een bedrijfsbezoek, zodat u een kijkje in de keuken krijgt bij een bureau of bedrijf, toegespitst op de thema's en onderwerpen van uw opleiding. De opleiding Digital & Online Marketing geeft u handvatten om zowel strategisch als concreet en praktisch aan de slag te gaan met online marketing.

In het kort

  • College: Avondopleiding: 18.30 - 21.30 uur en dagopleiding 09.00 - 16.00 uur (incl. lunch)
  • Duur: 9 colleges, 3 maanden
  • Kosten: € 3.250,- excl. BTW
  • Locaties: Eindhoven, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Zwolle, Leusden

Meer informatie kunt u lezen in de brochure. Deze kunt u hieronder downloaden.

Schrijf u in voor het gratis proefcollege

Voor meer informatie over de opleiding Digital & Online Marketing kunt u gratis en vrijblijvend deelnemen aan een proefcollege. Een proefcollege geeft u een goede inhoudelijke indruk van onze opleidingen; onderwerpen als de opzet en onderwerpen van de colleges, einddoel van de opleiding, studiebelasting en de overeenkomsten en verschillen met gerelateerde opleidingen etc. komen aan de orde. Schrijf u hieronder in voor een proefcollege/ webinar of download de brochure.

 
 

Inschrijven: Proefcolleges Opleiding Digital & Online Marketing

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase

 
 

Brochure aanvragen: Digital & Online Marketing (Post-HBO)

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.