Cloud Vision 2016

The New IT Reality

We kunnen er niet langer omheen: de wereld is in sterke mate aan het veranderen. We zien een verregaande samensmelting van fysieke en virtuele werelden, onder meer door de grote groei van devices die data verzamelen, uitwisselen en analyseren (Internet of Things). Data wordt steeds waardevoller en het beheer en de analyse ervan vormt voor veel bedrijven de sleutel tot zakelijk succes. Internet of Things ontketent in 2016 in combinatie met big data, de cloud en automatisering een nieuwe industriële revolutie, oftewel: the new IT reality.

The new IT reality starts now!

De recente faillissementen van traditionele organisaties als V&D, DA en Macintosh bewijzen eens te meer dat innovatiekracht, aanpassingsvermogen en kostenbewustzijn anno 2016 belangrijke ingrediënten zijn in de concurrentiestrijd. Nieuwe technologieën dienen sneller geïmplementeerd te worden om de productiviteit te verhogen en beter zakelijk inzicht te krijgen. Dit alles vereist echter wel een innovatieve ICT-architectuur, oftewel een Continuously Adaptive Datacenter, dat in staat is in te spelen op alle mogelijke business-eisen van vandaag en morgen.

Tijdens Cloud Vision 2016 nemen we u mee in de ontwikkelingen rondom The new IT reality en de consequenties voor de inrichting van uw ICT-omgeving. Zo krijgt u antwoord op de vraag hoe hypes als invisible en webscale IT en ontwikkelingen als hyperconverged in de Continuously Adaptive Datacenter architectuur passen en hoe eisen op het gebied van security, business continuity, mobility en productivity hierin worden geborgd. In ons Smart Experience Centre kunt u bovendien kennismaken met innovatieve concepten en gadgets, zoals een smart city, de Oculus Rift en meer, die deel uitmaken van The new IT reality.

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: 9 juni
Thema: Samensmelting van fysieke en virtuele werelden: The new IT reality
Kosten: Gratis
Locatie: Schouwburg- en congrescentrum Orpheus

Profiel ICT-Partners

ICT-Partners

ICT-Partners is dé ICT-dienstverlener die organisaties helpt succesvol te zijn met hun ICT.

Profiel ICT-Partners ›