De strategie naar een succesvolle Digital Workplace

Waar het intranet jaren geleden draaide om het informeren van medewerkers over het laatste nieuws, draait het tegenwoordig vooral om mensen en hun werk. Het intranet wordt hierbij steeds meer een digitale samenwerkingsomgeving, ook wel Digital Workplace genoemd.

Een succesvolle Digital Workplace bestaat echter niet alleen maar uit het neerzetten van de Digital Workplace zelf. Juist de strategie en adoptie zijn van belang om een succesvolle Digital Workplace te realiseren. Wat is belangrijk bij het vastleggen van een strategie naar een succesvolle Digital Workplace? En hoe krijg je jouw medewerkers mee zodat ze daadwerkelijk het intranet gaan gebruiken?

Schrijf je daarom in voor het gratis webinar ‘De strategie naar een succesvolle Digital Workplace’ op donderdag 14 april 2016 en ontdek hoe ook jouw organisatie direct aan de slag kan met een Digital Workplace.

Programma
Strategie specialist Lourens Siderius en adoptie consultant Yvonne Zuijdendorp praten jou volledig bij over het belang van strategie en adoptie. Ook voorzien ze je van concrete voorbeelden en tips om te zorgen voor een succesvolle implementatie en adoptie van de Digital Workplace binnen jouw organisatie.

Het webinar is interactief. Je krijgt tijdens het webinar de gelegenheid om vragen te stellen aan onze deskundigen.

Praktische informatie:
Locatie: Achter je eigen computer
Datum: 14 april 2016
Tijd: 16.00 uur – 17.00 uur
Kosten: Gratis

Schrijf je nu in voor het webinar 'De Strategie naar een succesvolle Digital Workplace'

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: 14 april 2016, 16.00 uur
Thema: Digital workplace
Kosten: Gratis
Locatie: Achter uw eigen PC, tablet of smartphone

Profiel ETTU

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›