Kennissessie: Escape from the Cloud

Vastzitten wil niemand – behalve op 12 september

ICT-partners nodigt je uit om eens een ochtend te voelen hoe het is om écht vast te zitten. Op donderdag 12 september ga je achter slot en grendel in de voormalige gevangenis De LiK te Utrecht voor een informatief, maar zeker ook onderhoudend programma.

De vrijheid van de cloud. Maar ook maximale controle over jouw data.

Graag laten we dan, samen met onze technologiepartners Nutanix en Commvault, zien hoe je optimaal gebruik maakt van de cloud en tegelijkertijd maximale controle houdt over jouw bedrijfsdata. Want cloud-strategie is de juiste weg, maar wij houden je daarbij graag op het rechte pad.

Maak ‘zitten’ de moeite waard

Escape from the Cloud is niet alleen interessant voor IT-architecten, maar ook voor business-verantwoordelijken. Architecten willen maximale controle over hun data, terwijl de business juist zal kiezen voor vrijheid en flexibiliteit. Op 12 september kun je zien hoe je beide kunt combineren. Kom daarom met zijn tweeën naar Utrecht en ontvang beide een half ‘gevangene-nummer’ waarmee je interessante prijzen kunt winnen.

Praktische informatie

Wanneer: Donderdag 12 september 2019
Waar: De Lik, Wolvenplein 27, 3512 CK Utrecht
Hoe laat: 09:30 - 13:30 uur. Inclusief lunch, meer dan water en brood!
Nu doen: Inschrijven!

Kom met z'n tweeën!

Schrijf je nu in voor Escape from the Cloud op donderdag 12 september. Geef ook aan welke rol je speelt als het gaat om ICT: business-verantwoordelijk of verantwoordelijk voor de infrastructuur. Kom je met twee personen, dan ontvang je beiden een half 'gevangene-nummer' bij de bevestiging. De twee codes samen kunnen jullie een leuk aardigheidje opleveren!

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: Donderdag 12 september 2019, 9:30 - 13:30 uur
Thema: Cloudstrategie, datamanagement
Kosten: Gratis
Locatie: De Lik te Utrecht

Profiel ICT-Partners

ICT-Partners

ICT-Partners is dé ICT-dienstverlener die organisaties helpt succesvol te zijn met hun ICT.

Profiel ICT-Partners ›