IBM BusinessConnect 2016

Boost uw financiële transformatie met Cognitive Business

Op dinsdag 31 mei aanstaande organiseert IBM in samenwerking met MVRO een unieke sessie voor financials over de impact van technologische ontwikkelingen op de finance functie. De sessie maakt deel uit van het IBM Business Connect Congres en gaat door in De Fabrique te Utrecht.

Inzicht is het geheime wapen van de finance specialist. Vooral nu de rol van finance in de business verandert en steeds strategischer wordt, zijn de inzichten die je uit de cijfers kunt halen van onmisbare waarde. Besluitvaardigheid, voorspellingen en slagkracht zijn bepalende factoren om de concurrentie te verslaan of te zien aankomen. Tijdens de paneldiscussie en rondetafeldiscussie verneem je van jouw peers hoe zij gebruik maken van technologische mogelijkheden. Bovendien ontdek je op IBM BusinessConnect de meerwaarde van cognitive computing en wat dit betekent voor de finance functie.

Laat u inspireren door onze boeiende sprekers, zoals Ines Mazzilli, voormalig CFO van Heineken, Kees Veraart, Financiëel Directeur Parker Hannifin, Frits van Peski, CFO Infotheek en Professor Frank Verbeeten, Hoogleraar Vrije Universiteit Amsterdam.

Doe mee met interactieve sessies, ronde tafel gesprekken en praktische workshops, bekijk live demo's en presentaties, deel je kennis en netwerk met vakgenoten.

Wij zien u graag op 31 mei!

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: 31 mei 2016
Thema: De impact van technologische ontwikkelingen op de finance functie
Kosten: Gratis
Locatie: De Fabrique te Utrecht