Kennisontbijt: Modern Werken zoals jij dat wilt

Flexibel, efficiënt en veilig

De manier waarop we vandaag de dag werken en samenwerken wordt complexer en vraagt steeds meer van medewerkers. Toch hebben velen het idee dat ze teruggaan in de tijd als het gaat om hun werk. Vooral jonge, digitaal vaardige medewerkers verwachten dat hun werkomgeving net zo flexibel is als zijzelf zijn. Zij staan open voor nieuwe technologie, maken gebruik van verschillende applicaties en willen vrij zijn in hun keuze voor apparaten en communicatiemiddelen.

Niet alleen een technisch feestje

Bij MostWare kijken we niet alleen naar de technische aspecten, maar veel meer naar welk niveau je als organisatie wilt bereiken en wat er moet gebeuren om daar te komen. Wij zijn ervan overtuigd dat aandacht voor mensen en processen minstens zo belangrijk is als een zorgvuldige technische aanpak. Samen achterhalen we welke resultaten je wilt behalen en wat de voornaamste voorwaarden zijn. Staat beter en efficiënter samenwerken hoog op de agenda? Is het van belang dat medewerkers overal kunnen werken? Wat de aanleiding ook is, samen geven we modern werken via de cloud vorm.

Wij laten we je in één ochtend zien welke eenvoudige stappen jij kan zetten zonder dat dit een heel groot maatwerkproject hoeft te zijn voor jouw organisatie. Ook laten we zien op welke manieren je de medewerker kan meenemen in de verandering. De sleutel tot succes voor een moderne werkomgeving.

Planning evenement

  • 08:00 Ontbijt, ontvangst en welkom
  • 08:45 Start sessies
  • 10:30 Koffie, netwerken en uitloop

Wie komt spreken?

Michel Bouman Territory Channel Manager Modern Workplace/Teams bij Microsoft: Michel vertelt welke rol Microsoft heeft in het platform van jouw modern werken-omgeving.

Thomas Kool Business Consultant bij MostWare: De sleutel tot succes? Een goede training en adoptie. Thomas neemt je mee in onze strategie en tools zoals het online leerplatform dat een centrale plek in neemt.

Martijn Bloem Technische accountmanager bij MostWare: Modern Werken hoeft niet ingewikkeld te zijn. Martijn legt uit hoe je eenvoudig de stap maakt zonder ellenlange projecten en hoge aanloopkosten

Praktische informatie

  • Datum evenement: 4 maart 2020
  • Tijd evenement: 08:00 tot 10:30
  • Adres evenement: van der Helmlaan 1a, 2321EA Leiden
  • Kosten: Gratis, inclusief uitgebreid ontbijt

Onze capaciteit is beperkt. Wij willen voorkomen dat we je moeten teleurstellen. Daarom vragen wij je om snel in te schrijven, wij accepteren maximaal 2 personen per organisatie.

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: Woensdag 4 maart 2020, van 08:00 tot 10:30 uur
Thema: Moderne werkplek
Kosten: Gratis, inclusief uitgebreid ontbijt
Locatie: Kantoor MostWare in Leiden

Profiel MostWare

MostWare

Bij MostWare geloven we dat iedere organisatie toegang moet hebben tot de mooiste IT-oplossingen.

Profiel MostWare ›