Hoe ziet de data-gedreven toekomst er uit?

Met Prins Constantijn als speciale gast

Met trots kunnen we aankondigen dat Prins Constantijn, special envoy van Startup Delta, als speciale gastspreker tijdens Microsoft Business Forward zal optreden. Tijdens dit evenement zullen we nieuwe manieren onderzoeken om na te denken over data, kunstmatige intelligentie en processen voor het transformeren van uw bedrijf in het hedendaagse digitale landschap.

Microsoft Executive Vice President, Jean-Philippe Courtois; Corporate Vice President, James Phillips; en General Manager Alysa Taylor bieden inzichten en een preview van de aanstaande release van Microsoft Business Dynamics 365-applicaties, LinkedIn, Power BI en Microsoft cloud.

Jean-Philippe Courtois  

Jean-Philippe Courtois
Executive Vice President, Microsoft

  James Phillips  

James Phillips
Corporate Vice President, Microsoft

Agenda

09:00 – 10:00   Registratie, Koffie en Netwerken
10:00 – 12:00   Opening Keynotes met Microsoft EVP Jean-Philippe Courtois en Microsoft CVP James Phillips
12:00 – 13:00   Netwerklunch
13:15 – 15:30   Middagsessies, inclusief Industrie-Specifieke Breakouts
15:45 – 16:30   Afsluitende Keynote met Microsoft GM
16:30 – 18:00   Alysa Taylor en Special Guest
Netwerk Cocktail Receptie

Sluit u aan bij Enza Iannopollo, Forrester-analist die werkt voor security en risk professionals, en Andrea Simandi, Europees gegevensbeschermingsadvocaat voor Microsoft, om de best practices te leren hoe om te gaan met de algemene verordening gegevensbeschermings (GDPR), de privacywet die op 25 mei 2018 van kracht wordt. U leert ook hoe u een uitgebreid data governance model bouwt.

Verschillende van onze succesvolle klanten en toonaangevende bedrijven zoals ABN AMRO, NUON en nog veel meer, zullen bespreken hoe de nieuwste ontwikkelingen in Dynamics 365-applicaties, LinkedIn, Power BI en de Microsoft Cloud u kunnen helpen om de manier waarop u vandaag de dag zaken doet te transformeren, zodat u klaar bent voor de toekomst van morgen.

Speciale Kans – Ontmoet Microsoft-leiders

U kunt niet alleen netwerken met uw collega's, maar u kunt ook deelnemen aan 1:1 executive briefings met ervaren Microsoft-leiders. Bespreek uw zakelijke uitdagingen met hen en ontvang steun en advies om uw bedrijf vooruit te helpen.

Komt u ook?

Op 21 maart geeft een indrukwekkend gezelschap sprekers tijdens ‘Microsoft Business Forward’ hun visie op data, AI en digitale transformatie. Schrijf u nu gratis in met code: ATNDE4718.

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: 21 maart 2018 - 09:00 - 18:00 uur
Thema: Data, AI en digitale transformatie
Kosten: Gratis met Managementbase code
Locatie: Amsterdam ArenA