Nacht van de Contentmarketing

Op de eerste zomerdag van 2016 verzorgen Heliview Online en Cor Hospes de ‘Nacht van de Contentmarketing’. Speciaal voor B2B marketing & sales professionals. Laat u inspireren door topsprekers op het vakgebied, vooruitstrevende praktijkcases, entertainment en interactie. Niet in een congreszaal, maar op het strand en met een heerlijke BarBQ in Bloemendaal aan Zee!

Naast een uniek avondprogramma worden overdag voor een beperkt aantal deelnemers twee exclusieve masterclasses over contentcreatie en marketing automation worden gegeven. Verkrijg nieuwe inzichten van onder meer Jonathan Kranz, die onder meer workshops verzorgt voor Harvard Business School en Content Marketing World!

De ‘Nacht van de Content Marketing’ combineert een aantal topsprekers en geeft een kijkje in de keuken bij succesvolle best pratices. Het programma op 21 juni 2016 biedt daarnaast genoeg ruimte om in de zeebries en avondzon inspiratie op te doen met relaties en vakgenoten.

Op het programma staan onder meer:

Dagprogramma
(Klik op de titel om uit te klappen)

 • Marketing Muscle - Adding New Strength to Your Content Creation Teams
  Workshop: 13:00 - 16:00
 • Spreker: Jonathan Kranz
  You have a content strategy tied to your business goals, and a content plan packed with due dates and big ambitions. But moving the marketing needle demands more than good intentions—you need practical skills that will help your content creators make compelling, relevant content consistently, on target and on time. Lees verder...

 • Alle praktijkgeheimen van Marketing Automation onthuld
  Workshop: 13:00 - 16:00
 • Spreker: Tania O'Connor
  In deze hands-on workshop neemt Tania je op praktische wijze mee in de wereld van Marketing Automation. Met haar enorme ervaring deelt ze een middag lang direct bruikbare kennis en tips. Thema's die aanbod komen zijn onder meers: Lead Lifecycle Management, Lead Scoring, Content Scheduling en het geautomatiseerd ondersteunen van Buyer Journeys.

Avondprogramma
(Klik op de titel om uit te klappen)

 • Nightmare Marketing: How to Create Great Content for “Boring,” Complex and Undifferentiated Products
  Key-note: 17:15 - 18:00
 • Spreker: Jonathan Kranz
  Join Jonathan Kranz at the gates of Hell! Or at least the most hellish marketing challenges —“boring” products and services…complex products that are difficult to explain (let alone sell)…and products that, frankly, are very similar to the competition. Through real-life examples complemented with practical, tested hints, tips and advice. Lees verder...

 • De Marketingoperatie van 2020: De toenemende rol van klantkennis in B2B
  Key-note: 18:00 - 18:45
 • Spreker: Diederik Martens
  Door de adoptie van marketingtechnologie weten we steeds meer weten van klanten en prospects. Met deze kennis kunnen we de dialoog persoonlijk en op maat maken. Maar technologie kent ook zijn keerzijde. Hoe zal dit zich ontwikkelen in de toekomst en wanneer lopen we tegen de grenzen van het wenselijke? Welke impact heeft deze klantkennis op de dialoog met de klant? En waar moet je vandaag in ieder geval mee beginnen om straks nog gesprekspartner te zijn?

 • Beach BarBQ & borrel
  18:45 - 20:15
 • Geniet op het strand van Bloemendaal van een heerlijke BarBQ op het strand. Blijf aansluitend even borrelen om vakgenoten beter te leren kennen en kennis & ervaring uit te wisselen. Uiteraard steken we ook dit jaar het kampvuur weer aan. Neem jij dan je gitaar mee?

 • Visual Storytelling: Don't tell them, show them!
  Key-note: 20:15 - 21:00
 • De grammaticale regels voor beeldtaal staan niet in een boek, want je moet ze vooral zien! Ervaren en inzien werken veel sneller, sterker en overtuigender dan teksten ooit kunnen overbrengen. Filmmaker Gert de Graaff maakt beeldgrammaticale regels aan de hand van vele voorbeelden inzichtelijk.

 • Contentmarketing in de praktijk: De wisselwerking tussen content en commercie bij SAS Institute
  Key-note: 21:00 - 21:30
 • Spreker: Wouter de Wijn
  Contentmarketing zit SAS Institute diep in de genen. Voordat contentmarketing breed werd geadopteerd, was het delen van kennis, kunde en ervaring als de kern om relaties te helpen en ontwikkelen bij SAS al dagelijkse praktijk. Wat kunnen we leren van een bedrijf dat alle mogelijke contentformats gebruikt en combineert? En hoe zorgt SAS ervoor dat de juiste commerciële opvolging plaatsvindt?

Bekijk de eventsite van de Nacht van de Content Marketing voor meer informatie over het programma.

Voor leden van de Kennisportal nieuwsbrief geldt een korting van 50 Euro. Gebruik hiervoor de actiecode KENNISPORTAL2016 bij uw registratie. Het avondprogramma inclusief BarBQ kunt u dan meemaken voor slechts 95 Euro!

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: 21 juni 2016
Thema: Contentmarketing
Kosten: €95,-
Locatie: Strandpaviljoen Parnassia, Bloemendaal

Expert: Bob Oord

Bob Oord

Als directeur van Heliview Online is Bob dagelijks bezig met content marketing in de breedste zin van het woord. Whitepaper marketing, webinars en zelfs een content marketing app behoort tot zijn expertise.

Profiel Bob Oord
 

Profiel Heliview Online

Heliview Online

Heliview Online is een specialist in B2B Content Marketing voor zakelijke en IT dienstverleners.

Profiel Heliview Online ›