Novius Dive into the Future BBQ Event 2017

Digital transformation: morgen meteen aan de slag!

Je bent van harte welkom op woensdag 27 september bij het ‘Dive into the Future BBQ Event’ van Novius! Een duik in de wereld van morgen op het randje van de zomer.

Wij hebben een gevarieerd programma samengesteld met één duidelijk doel: je concreet op weg helpen bij de eerste stappen richting Digital Transformation. Je leert wat Digital Transformation eigenlijk inhoudt, welke onderdelen voor jouw organisatie van belang zijn en hoe je daar de volgende dag concreet de eerste stap al in zet.

Je ontmoet Dado van Peteghem, dé Digital Transformation specialist van Duval Union, onze strategische partner. Dado verzorgt een vlammende keynote als opwarmer voor de BBQ. Hij is mede auteur van de bestseller Digital Transformation, die hij je graag persoonlijk zal overhandigen tijdens het event. Aansluitend maak je kennis met onze succesvolle Battle of Disruption, een interactieve awareness-game die je nog lang bij zal blijven. Je eigen Digital Maturity Scan vormt het sluitstuk van de avond.

Je gaat naar huis met een stevige deepdive in het onderwerp Digital Transformation, een prachtige spelervaring en je eigen Digital Maturity Scan. Voor de dag van morgen heb je een duidelijk beeld hoe je Digital Transformation kunt kickstarten binnen jouw organisatie.

One great event for you, one giant leap for your business!

Dit supergave event kun je dus niet missen. Zorg dat je erbij bent en meld je aan.

Vol is vol!

Bekijk het programma...

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: 27 september 2017 - 15.00 - 21.00 uur
Thema: Digital Transformation
Kosten: €475,- (Early Birds: €375,- aanmelden voor 15-8)
Locatie: Down Under, Ravensewetering 1, Nieuwegein