Secure productivity

Met de vergaande digitalisering in organisaties komt informatiebeveiliging steeds nadrukkelijker op de agenda bij organisaties. Digitale informatie is een strategisch onderwerp geworden en niet meer alleen van IT of de security officer. Je kunt namelijk nog zoveel technische maatregelen nemen, uiteindelijk gaat het om het gedrag van mensen in je organisatie en de afspraken die je met elkaar maakt. Kortom: veilig omgaan met digitale informatie is veel meer dan firewalls en proxy’s.

In het kader van ‘schoenmaker houd je bij je leest’ gaan we onze klanten geen juridisch advies geven over de Wet Datalekken, of technisch advies over netwerkinfrastructuur. Onze expertise zit in en rond de digital workspace. Hoe zorg je dat mensen veilig en productief werken en hoe zoek je naar de balans daartussen!

Aanpak

Graag presenteren we op 16 september in een reeks korte informatieve sessies onze gezamenlijke expertise van BLAUD, e-office en work21 onder de noemer van Secure Productivity. Met Secure Productivity bieden we onze klanten een aanpak die zich concentreert op drie aspecten:

  • Techniek (met nadruk op mobiel beveiligen, access- en identity management)
  • Informatiemanagement (hoe ga je om met informatie, documenten en classificaties)
  • Awareness (hoe zorg je voor bewustzijn bij medewerkers en voor veilig gedrag)

Bekijk het programma!

Voor wie

Het programma richt zich met nadruk op niet-specialisten op beveiligingsgebied die wel vanuit hun eigen discipline (HR, Communicatie, IT, etc) dagelijks te maken hebben met of verantwoordelijk zijn voor digitale informatie.

Inschrijven

Hou 16 september alvast vrij in je agenda, meld je hieronder alvast aan en zodra het programma bekend is, ontvang je de definitieve uitnodiging.

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: 16 september 2016
Thema: Informatiebeveiliging
Kosten: Gratis
Locatie: Duwboot 20, 3991 CD Houten