Seminar aan de slag met Mixed Reality en de HoloLens

De HoloLens is het Mixed Reality device van Microsoft en combineert de werkelijke en virtuele wereld. Door de combinatie van Virtual Reality en Augmented Reality kan de HoloLens voor verschillende doeleinden gebruikt worden om organisaties te helpen bij de digitale transformatie. Er zijn al verschillende organisaties die hier voordelen in zien en al actief bezig zijn met deze toepassingsgebieden.

Om deze toepassingsgebieden voor uw organisatie te ontdekken, organiseert ETTU op donderdag 27 september 2018 het seminar aan de slag met Mixed Reality en de HoloLens. Tijdens deze ochtend ontdekt u de mogelijkheden en toepassingsgebieden van de HoloLens. Daarna gaan we aan de slag om een bruikbare HoloLens toepassing voor uw organisatiete bedenken. Kortom een inspirerende workshop met écht resultaat!

Benieuwd hoe de HoloLens werkt en hoe uw organisatie hier voordeel uit kan halen? Schrijf dan direct in voor het seminar aan de slag met Mixed Reality en de HoloLens en ontdek wat de HoloLens voor uw organisatie kan betekenen!

Het programma

Tijd Programma
9.00 uur Ontvangst en inloop
9.15 uur Welkom door ETTU en introductie
9.30 uur Wat is de HoloLens?
- Augmented Reality v.s. Virtual Reality
- Werking en opbouw van de HoloLens
- Gestures en sturing
- Demonstratie
10.15 uur Ervaar de HoloLens zelf!
10.45 uur Korte pauze
11.00 uur Brainstorm over eigen toepassingsgebied
11.30 uur Bespreken ideeën en toetsen mogelijkheden
12.00 uur Ideeën finetunen
12.30 uur Vragen en aansluitende lunch

Praktische informatie

Locatie
ETTU
Kampenringweg 45b
2803 PE Gouda

Datum
Donderdag 27 september 2018

Tijd

9.00 uur - 13.00 uur (inclusief lunch)

Doelgroep
Tijdens dit seminar gaan we in op de toepassingsgebieden van de HoloLens. De mogelijkheden worden besproken, maar technische kennis is niet vereist. Daarom is dit seminar geschikt voor uiteenlopende functies; van C-level, IT-management tot aan business owners. ETTU adviseert om per organisatie met 2 afgevaardigden te komen om samen over concrete toepassingen te brainstormen.

Kosten
Gratis voor organisaties met meer dan 200 medewerkers

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: 27 september 2018 - 09.00 - 13.00 uur
Thema: Mixed Reality en de HoloLens
Kosten: Gratis voor organisatie met meer dan 200 medewerkers
Locatie: Kantoor ETTU in Gouda

Profiel ETTU

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›