Seminar de Digital Workplace van Microsoft in Office 365

Informatie vinden, delen en samenwerken aan documenten wordt steeds belangrijker binnen organisaties. Veel organisaties zitten in de transitie naar een Digital Workplace. Maar wat is dat precies en hoe kan je het succesvol inzetten voor jouw organisatie?

Vraagt u uzelf weleens af hoe u uw organisatie wendbaar krijgt om concurrerend te blijven? Of wilt u samenwerken binnen uw organisatie beter faciliteren? Tijdens dit seminar geven de experts van Microsoft en ETTU antwoord op deze vragen. Ze laten u de mogelijkheden van de Moderne Werkplek zien en vertellen alles over Microsoft Office 365.

Het programma

Ontvangst en inloop

Opening door ETTU en Microsoft

What's new in Office 365? Door Hans van der Meer, Microsoft
In deze presentatie hoor je de laatste aankondigingen en ontwikkelingen over Office 365. Deze presentatie gaat zowel in op de mogelijkheden voor ICT als voor de business (bijvoorbeeld communicatie, operations, HRM, etc). Wat zijn bijvoorbeeld de mogelijkheden en ontwikkelingen van de functionaliteiten als Delve, Planner, Yammer, Mobile, Groups, Safety en Security? Hans van der Meer geeft je in deze presentatie een volledige update van de mogelijkheden van Office 365.

De Moderne werkplek. Door Wilfred Jonk, ETTU
De Moderne Werkplek of Digital Workplace is de term die gebruikt wordt voor het online vinden van informatie en samenwerken door middel van portaalfunctionaliteiten. In deze presentatie kom je meer te weten wat de Digital Workplace inhoudt en wat de voordelen zijn voor jouw organisatie.

Korte pauze

Preparing for an Unstructured Future. Door Franck van Diest, ETTU
De veranderende wereld om ons heen dwingt jou als organisatie ook te veranderen. Medewerkers vinden het normaal dat ze overal en altijd kunnen werken en gepersonaliseerde informatie te zien krijgen zoals relevant nieuws en documenten. Ze willen informatie en collega's sneller en makkelijker kunnen vinden. In deze presentatie vertelt Franck meer over het verandervraagstuk waar organisaties voor staan, de verschillende manieren om de Moderne Werkplek te realiseren en de te maken keuzes bij deze transitie. Wat houdt de Digital Workplace in voor jouw organisatie? Ga je voor standaard of maatwerk? En hoe ga je informatie uit andere systemen ontsluiten?

Demonstratie en uitleg verschillende intranetten. Door Lourens Siderius, ETTU
In deze live praktijkdemonstratie ontdek je de mogelijkheden van de Moderne Werkplek met als startpunt het intranet. Je krijgt alles te horen en te zien over de functionaliteiten van het intranet, verschillen tussen intranetten en het intranet als startpunt van de Digital Workplace.

Rondvraag en aansluitende lunch of netwerkborrel

Wat levert deze sessie jou op?

Na deze sessie ga je weg met heel veel inspiratie over de Digital Workplace. Je hebt verschillende intranetten gezien, ideeën en handvatten over hoe je binnen jouw organisatie de Digital Workplace kan realiseren en je weet alles over de laatste mogelijkheden van Office 365 en het pas door Microsoft gelanceerde Teams!

Praktische informatie

Datum
6 december 2016

Ochtend en middag sessie
Organisaties met minder dan 500 medewerkers: 9.00u - 12.30u met aansluitende lunch.
Organisaties met meer dan 500 medewerkers: 13.30u - 17.00u met aansluitende netwerkborrel

Locatie
Microsoft
Evert van de Beekstraat 354
1118 CZ Schiphol

Kosten
Gratis voor niet ICT-leveranciers

Ontdek hoe ook jouw organisatie aan de slag kan met de Moderne Werkplek en schrijf je in voor het gratis seminar op 6 december bij Microsoft. Het seminar is bedoeld voor zowel ICT als voor Marketing, Communicatie en HR.

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: 6 december 2016, 09:00 of 13:30 uur
Thema: Digital Workplace
Kosten: Gratis voor niet ICT-leveranciers
Locatie: Microsoft Nederland, Evert van de Beekstraat 354, 1118 CZ Schiphol

Profiel ETTU

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 

Inschrijven voor: Seminar de Digital Workplace van Microsoft in Office 365

Vul onderstaand formulier in om u in te schrijven voor 'Seminar de Digital Workplace van Microsoft in Office 365' op .

 

Met deze inschrijving gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.