Webinar: Security als basis voor succes

Digitaal transformeren met security als fundament! Steeds meer organisaties transformeren van een vrij traditionele werkplek naar een moderne werkomgeving. Security is één van de belangrijkste bouwstenen om deze verandering succesvol vorm te geven.

Medewerkers kunnen nu werken in een vrije, flexibele omgeving, waarin de behoeften van klanten en medewerkers veel centraler staan. Geen managers meer, geen urenregistratie en geen vakantiedagen. Wel meer flexibiliteit, vertrouwen en mogelijkheden voor iedereen om zichzelf te ontwikkelen.

Zo’n moderne en mobiele werkplek brengt veel flexibiliteit met zich mee, maar ook een aantal risico’s. Met name in de publieke sector (bijvoorbeeld gemeenten en zorginstellingen) wordt veel met gevoelige data omgegaan. Toegang tot data, e-mails en persoonsgegevens via verschillende devices is noodzakelijk, maar hoe voorkomt u datalekken? En zorgt u ervoor dat persoonlijke gegevens niet op straat komen te liggen?

In dit webinar wordt door de verschillende sprekers vanuit diverse invalshoeken besproken waarom security het fundament is voor uw succesvolle transformatie.

Door het bijwonen van dit webinar leert u onder andere:

  • De rol van security als basis van een succesvolle Digitale Transformatie
  • Hoe technologische innovaties helpen bij de transitie naar een nieuwe koers
  • Hoe u een veilige moderne werkplek creëert
  • Hoe u veilig kunt werken met persoonlijke data (ook in het kader van de GDPR)

Wilt u uw organisatie succesvol transformeren? Schrijf u dan nu in voor dit webinar.

Sprekers

Lieke Hamers  

Lieke Hamers
Partner Development Manager
Microsoft

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: 18 september, 13:00 uur
Thema: Digitale transformatie
Kosten: Geen
Locatie: Online