6 Trends in Sales Performance Management

Implementatie van een Sales Performance Management system

Implementatie van een Sales Performance Management system
Implementatie van een Sales Performance Management system stelt verkooporganisaties in staat om op een consistente, transparante en inzichtelijke manier om te gaan met variabele beloningsystemen. Early adopters van deze systemen boeken succes, omdat de foutkans in bonuscalculaties spectaculair daalt en de administratieve processen aanzienlijk sneller worden.
 
Omdat het variabele beloning systeem onder druk staat om meer transparantie te brengen tussen de variabele beloning en het effect op performance. Een kloppende calculatie van de bonus is daarvoor onvoldoende. De behoefte aan inzicht in effectiviteit van het variabele beloning systeem stijgt. Daarvoor bieden zelfontwikkelde oplossingen en uitgebreide Excelsheets geen oplossing voor. Sales Performance Management systemen bieden hierop een succesvol antwoord.
 
In deze whitepaper worden de 6 belangrijkste trends in Sales Performance Management besproken die relevant zijn voor organisaties die de variabele bonussystemen willen optimaliseren:
  1. Toegenomen complexiteit van de business
  2. Adoptie van mobiele devices
  3. Toegenomen rol van finance
  4. Toegenomen eisen aan audits, compliance & transparantie
  5. Transitie naar de cloud
  6. Integratie met meer applicaties
 
Lees in deze paper de achtergronden van deze trends en de impact op variabele beloningssystemen.
 

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom ManagementGovernance, Risk & Compliance bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Management :  Juiste beslissingen beginnen met betrouwbare data

Data helpen ons steeds vaker bij het nemen van beslissingen of het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten. Data zijn de motor achter digitale transformatie. Maar is ons rotsvaste vertrouwen in data terecht? Besteden we wel voldoende aandacht aan datakwaliteit, of krijgt snelle beschikbaarheid voorrang? Je leest het in deze whitepaper.

Lees verder

Management :  De impact van IFRS 15 op de registratie van omzet

Om de verantwoording van omzet consistenter, transparanter en beter vergelijkbaar te maken is IFRS 15 Revenue from Contracts with Customers effectief geworden. Deze richtlijn is al dit boekjaar van toepassing en geeft richtlijnen omtrent de correcte allocatie van omzet naar leveringsverplichtingen. Welke impact heeft deze nieuwe regelgeving op uw organisatie? Lees deze whitepaper met een uitgebreide toelichting op het 5 stappenplan.

Lees verder

Governance, Risk & Compliance :  What is governance? SharePoint 2013

Wanneer organisaties gebruik maken van duidelijke richtlijnen kunnen zij sterk profiteren van de krachtige tools van SharePoint 2013. Een goed Governance Plan is dan ook essentieel voor het succes van een SharePoint oplossing. Deze poster geeft een overzicht van de belangrijkste zaken waaraan gedacht moet worden bij Governance in SharePoint 2013.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.